Hirdetés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- És milyen illatú legyen a készülék?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
copass
veterán
válasz
FireShadow #66963 üzenetére
"A Linearral az a bajom, hogy játékra használhatatlan."
silvert próbálj ki, na az már az érintésre kapcsol.
a red nagyon nem. -
Zizi123
senior tag
válasz
Szeritnem te vagy a vilagon az elso, aki azt mondja, hogy jatekra a linerar switch alkalmatlan.
-
Atesz79
csendes tag
válasz
Nálam megnézheted, ha Felsőpakony nincs messze. Gyál magassága az M0 mellett. Árulom is amúgy, ha érdekel. Hardveraprón fent van, LogitegG-ről rendeltem és péntek magasságában vissza fogom küldeni, ha nem lesz gazdája.
Maga a billentyűzet nekem nagyon bejött, de zavartak a makró gombok és rendeltem egy TKL-t. Most már kezdem szokni a makrót, ha megjön a TKL kipróbálom azt is és marad amelyik jobban bejön. Mindkettő tactile. -
válasz
FireShadow #1491 üzenetére
N I N C S
és bizony nem is lesz magyar kiosztású. Se a régi G15-ből, se az újból. Aki nem bírja megszokni, az vegyen mást...
Kb. 1 napba telik az átállás magyarról angolra. Az í-t be lehet programozni pl. a G18, az ű az enter felett van. A többi a helyén. -
inkubator
aktív tag
válasz
FireShadow #1473 üzenetére
10 k alatt talán a Logitech EX110. De én most vettem egy Logitech Easy Call Desktopot, ami egyébként elég jó szerintem, de ha érdekel bővebben akkor írok róla. Az ára 15 k volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- iPad topik
- Politika
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Steam Deck
- Prohardver app (nem hivatalos)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OLED TV topic
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest