Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Jorus

nagyúr

válasz Domonkos #92314 üzenetére

Összesen két billel kevesebb a Cyboard (70 vs 68), csak a Redoxon pont a két belső oszlopot használtam főként orientációs pontokként, így azt most még szokni kell, illetve a thumb clustert összességében is szokni kell, pl., hogy nem minden gombot kényelmes ujjbeggyel nyomni, van, ami a hüvelykujj második percével nyomható le kényelmesen úgy, hogy ne kelljen egyáltalán pozíciót váltani, mert az a lényeg, hogy a kezemet ne kelljen helyezgetni, hanem mindent kényelmesen elérjek egy pozícióból. Aztán majd még a rétegváltókat és az altokat helyezgetem, hogy jobban kézre álljon, illetve az általam viszonylag sokat használt Home/End pozíciója változott, de pár nap és rendben lesz ez is. :)

Az SA-t megnéztem, de az nagyon nem az én világom, számomra túlzottan lapos a felületük, a DSA-nak és az MT3-nak mélyebb kialakítású a felülete, az jön be nekem. Feltettem az MT3-at most, érdekes fíling, a mélyebb kialakítású részeknél kicsit olyan, mintha egy kútba nyúlnék, de nem kellemetlen a használatuk. A thumb clusternél egyértelműen jobb, ha eltérő profilú MT3 kupakok vannak fent, mert így tapintásra tudom, melyiket szeretném használni, az egyforma DSA-knál ezt valószínűleg nehezebb lehet megszokni, mert ott csak a pozícióból lehet érezni, hogy melyik melyik. Szóval még ismerkedünk. Látványra nekem jobban bejön egyébként az MT3 szett.

Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow

Új hozzászólás Aktív témák