- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
totron
addikt
válasz
raycoon #69819 üzenetére
még évekkel később is mellé ütöttem
Megértettem. Nem bántásból írtam, amiket, de ez tényleg olyan, mintha azt kérnéd, hogy más válasszon neked nőt.
ahol nem futok lukra
Egy MM az utolsók közt jutna eszembe. Ugyanazt tudom mondani, önismeret/tapasztalás, tényleg minden és mindenki más csak közelítőértékekkel szolgálhat. A lehetőségeket felvázoltuk, bejártuk. Rendelj be párat, lesz járulékos veszteség a szállítási költségek miatt, még ha továbbadod is, jobbat nem tudok (szerintem más sem). A Microsoft vonalat említeném megint. Azt nem értem miért ragaszkodsz a céghez, nyilvánvaló, hogy nem fogják számodra finomhangolni, ez egy saját út, legjobb esetben beszállnak ők is, meg te is a kiadásokba.ISO kiosztású volt a kép, szín, kiosztás, ezekkel tipikusan el lehet csúszni, még odafigyeléssel is, nem ügyelnek rá sok esetben a webshopban (pl. az említett hibrid kiosztás), nekik mindegy, neked már kevésbé, jogosan. De van, hogy még a doboz is megtévesztő színügyileg. Minek új, saját fotó? Ugyan már!
(#69820) Molydeus, akkor nem dobja el a kapcsolatot olyan gyorsan
Bennem mindig ott ketyegne az óra, hogy na mikor, beleszólva ezzel az ujjakon át eszközölt szöveg kiömlesztési struktúrájába és sebességébe. Szerintem ez nevetséges.(#69823) HardRic, online elemző tool szerint
Melyek ezek és hogy működnek?Angolra egész jó a qwerty (nálam y), átváltva magyar szövegelésre már érződik a hátrány, persze ehhez sokat kell angolul pötyögni, hogy kiütközzön. Mindent egybevetve és nem a hobbifaktorát nézve megérte átállni bármelyik alternatív kiosztásra is, tényleg hatékonyabb, könnyen jönnek a plusz WPM-ek?
(#69818) Horvi, neki sem 1 ruhája/ékszere van. Tükrözd az egyéni kedveléseket, igényeket.
[ Szerkesztve ]
-
HardRic
addikt
válasz
raycoon #69819 üzenetére
én pont a másik véglet vagyok. Annyira hajkurászom a tökéletes kiosztást, hogy folyamatosan újratanulok mindent. Idén nem csak 40%-os orthora álltam át, de kipróbáltam Dvorakot, Colemaket, Hands Down Neu-t, majd amikor rájöttem, hogy a gyakori magyar-angol váltogatás miatt egyik sem tetszik, csináltam magamnak egy saját kiosztást ami mindenféle online elemző tool szerint is jobb mindegyiknél (számomra).
Most már elértem vele a 75 wpm-et, úgyhogy nem tervezem megint elölről kezdeni, de valami kicsit minden hónapban finomítok rajta. Nekem erről szól ez a hobbi, imádom testre szabni a dolgaimat és nem mások designjához alkalmazkodni. -
Molydeus
őstag
válasz
raycoon #69819 üzenetére
Ha már rapoo, nézz rá a 9300M-re is. Ugyanúgy lapos, ollós és hasonló a probook kiosztásárhoz. A le/fel nyilak nem félmagasak és a balra nyíl miatt a numpad 0 -ja csak egy egység széles, de amúgy eléggé hasonló.
A 9500-hoz hasonlóan 9900-hez képest ennek is megvan az előnye, hogyha több géppel használnád, akkor a váltáshoz hotkey-k vannak megadva (Fn+1..4), nem pedig az aljára rakott dedikált kapcsoló, ami a gyakorlatban kényelmetlen megoldás.
Ha nem Bluetooth-szal használod, hanem a mellékelt 2.4GHz-es dongle-lel, akkor nem dobja el a kapcsolatot olyan gyorsan, így jóval kisebb eséllyel marad ki leütött betű.M.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Hyperx Alloy Origins Core (TKL, linear red kapcsoló)
- Logitech G Pro gamer billentyűzet új 6hó jótállás!
- 25.02.03 UTOLSÓ BONTATLAN STEELSERIES TERMÉKEK BOMBA ÁRON! ÚJ, AZONNAL ÁTVEHETŐ!
- Glorious PC Gaming Race GMMK TKL RGB mechanikus billentyűzet - Gateron Brown, US (GMMK-TKL-BRN)
- Aula membrános gamer/multimédiás billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest