Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- És milyen illatú legyen a készülék?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HollyBoni
veterán
válasz
Domonkos #25283 üzenetére
Én sem bámulom egész nap a billentyűzetem, csak kicsit feldobta az asztalom, ennyi. Ha az apple billt kizártam volna akkor is valami nagyon hasonló billentyűzetet vettem volna, de akkor már miért ne inkább olyat vegyek ami a legjobban tetszik? Persze van akit egyáltalán nem érdekel, nálam sem ez a fő szempont, de ez a billentyűzet tényleg mindenben tökéletes számomra, nem csak kinézetben.
Mondjuk az is igaz hogy szinte mindent meg tudok szokni, a szar 3 ezer forintos billentyűzeten amin a gombok fele szorul is gyorsan írok.
-
válasz
Domonkos #25283 üzenetére
Én az ipari kinézetet kedvelem, mert az sose megy a használhatóság kárára, illetve nem tolakodó, működik és kész (thinkpad, HP 35s számológép, vagy a model m is ilyen, vagy ha nem is annyira ipari, de egyszerű a parker tollaim, vagy az ezer éves felhúzós doxám).
Ha a szememet akarom masziroztatni Én akkor mondjuk a csajokat nézem a strandon
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Linux Mint
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPad topik
- Politika
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Steam Deck
- Prohardver app (nem hivatalos)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Double-shot és dye-sub PBT ISO kupak készletek és Accent készletek
- SteelSeries Apex 3
- Keychron Q8 és Q0 Plus halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet és numpad
- Redragon Anivia, wired mechanikus billentyűzet, RGB, magyar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest