Új hozzászólás Aktív témák

• Rick3D

senior tag

válasz dqdb #67369 üzenetére

De magyarnál ez azzal jár, hogy a 0 kerül Fn rétegre.
    Még nem használtam. Ez lesz az első. Átbindelni nem lehet ?

De az alfanumerikus részt nem jó összekeverni szerintem.
    Szerintem maradni fog a két switches megoldás az alfanumerikus rész kihagyásával.

Ott van még a fekete, az a pirosnál nehezebb, az érzékeléshez kicsit kisebb erőt kell kifejteni, mint kéknél, de a bottom outhoz többet.
    Szerintem maradok a clickynél.

Vagy ott van a választható kapcsolók között könnyű clickyben a Kailh Box White, közepesben a Jade és nehézben a Navy.
    Ez a felhozatal nagyon elgondolkodtatott. Eddig én csak azt hallottam illetve összehasonlításoknál verdikt: csak a cherry MX mert ez a minőség blabla...
    Utána is jártam, meg is hallgattam mindegyik Kailh-t és most már majdnem biztos, hogy a White lesz a befutó de szívesen kipróbálnám a Jade-t és! gamingre a Kailh Speed Copper-t.
    Uhh Jadenek karakteres hangja van :D

A VA68M előnye, hogy létezik hozzá open source PCB ...
    Ez mind szép és jó de a switch kínálatban cherry meg TTC van. Én hang alapján a Kailhnak adnék egy esélyt legalább. Szóval varmilo kilőve.
    Talán egy olyan billre lenne szükségem amibe kipróbálgathatom a switcheket. Tehát hot swappable. Ez hogy érdemes csinálni ? Forrasztani nem tudok, akkor ez az egy opció maradt ?

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák