- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Galaxy Ring lett az S25 Ultra hátuljából
- Képek az Asus Zenfone 12 Ultráról
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- MIUI / HyperOS topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Élőben is megcsodálható a Vivo V50
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick3D
senior tag
De magyarnál ez azzal jár, hogy a 0 kerül Fn rétegre.
Még nem használtam. Ez lesz az első. Átbindelni nem lehet ?De az alfanumerikus részt nem jó összekeverni szerintem.
Szerintem maradni fog a két switches megoldás az alfanumerikus rész kihagyásával.Ott van még a fekete, az a pirosnál nehezebb, az érzékeléshez kicsit kisebb erőt kell kifejteni, mint kéknél, de a bottom outhoz többet.
Szerintem maradok a clickynél.Vagy ott van a választható kapcsolók között könnyű clickyben a Kailh Box White, közepesben a Jade és nehézben a Navy.
Ez a felhozatal nagyon elgondolkodtatott. Eddig én csak azt hallottam illetve összehasonlításoknál verdikt: csak a cherry MX mert ez a minőség blabla...
Utána is jártam, meg is hallgattam mindegyik Kailh-t és most már majdnem biztos, hogy a White lesz a befutó de szívesen kipróbálnám a Jade-t és! gamingre a Kailh Speed Copper-t.
Uhh Jadenek karakteres hangja vanA VA68M előnye, hogy létezik hozzá open source PCB ...
Ez mind szép és jó de a switch kínálatban cherry meg TTC van. Én hang alapján a Kailhnak adnék egy esélyt legalább. Szóval varmilo kilőve.
Talán egy olyan billre lenne szükségem amibe kipróbálgathatom a switcheket. Tehát hot swappable. Ez hogy érdemes csinálni ? Forrasztani nem tudok, akkor ez az egy opció maradt ?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Glorious PC Gaming Race GMMK TKL RGB mechanikus billentyűzet - Gateron Brown, US (GMMK-TKL-BRN)
- 25.02.03 UTOLSÓ BONTATLAN STEELSERIES TERMÉKEK BOMBA ÁRON! ÚJ, AZONNAL ÁTVEHETŐ!
- Logitech G915 Tkl gamer billentyűzet új 6hó jótállás!
- Glorious GMMK Pro 75% TKL épített, mechanikus NON RGB billentyűzet - Cherry MX RED, Caribbean Ocean
- Glorious GMMK Pro 75% TKL épített, mechanikus NON RGB billentyűzet - Glorious Panda, Rain Forest Dye
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest