- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Leica fotós markolat iPhone-ra
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
thomeef
őstag
Nah tegnap végre megérkezett a Strafe Mx Silent. Első hasznánalatra szerelem
pozitívum:
-Nagyon szépen megvilágított keycapek, a betűk elég nagy formátumban vannak gravírozva, ami iszonyat jól néz ki (főleg emiatt is tetszett jobban mint a K70)
-Nagyon masszív, a legapróbb részletekig kidolgozott ház, a kissé érdes kemény műanyagborítás teljesen ujjlenyomat és pormentes használatot biztosít, számomra ez is pozitívum a K70 koszgyűjtő alu felületéhez képest
-A Silent billentyűk nagyon kényelmesek játékra (wow-ot, cs-t próbáltam), nagyon könnyedén járnak, de csodát nem kell várni, ezek sem némák. Egy az egyben red switch, csak valamivel halkabb.
-Összességében az egész billentyűzet egy tömör látványorgia
-Számomra minden fillért megértnegatívum:
-A csuklópihentető nem egy nagy szám szerintem, abszolút nélkülözhető, így akit az rbg, és az mx silent nem izgat, annak abszolút jó lehet a sima strafe is, red vagy brown swichel.
-Ez nem igazán negatívum, de mint a többi billentyűzetnél az usb hub körülbelül semmire nem jó, de ezzel tisztában voltam eddig isÉs akkor egy kép az egyébként EU kiosztású billentyűről, amit a razer naga mellé be is lőttem zöldre
"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Glorious GMMK Pro 75% TKL épített, mechanikus NON RGB billentyűzet - Glorious Panda, Rain Forest Dye
- Logitech G Pro gamer billentyűzet új 6hó jótállás!
- Glorious GMMK Pro Black Slate 75% TKL - Barebone, ANSI-Layout, fekete
- Roccat Vulcan II Titan II Mechanical Billentyűzet.
- A+ K77B Mechanikus gaming billentyűzet, RGB világítás, Fekete
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest