- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaaT
nagyúr
Én lehet vmi ilyet vennék "régi" volvo helyett
[link]
-
TaaT
nagyúr
Na tessék, meg kéne mutatni a buta libának mi történik ha szétszalad a ménes
versenyezni_akart_ez_lett_a_veszte
-
TaaT
nagyúr
Ilyen eset után simán vonnám be a jogsit, a kocsit meg vinném a vámosok telepére
-
TaaT
nagyúr
válasz
Napfénysüti #41624 üzenetére
Az a baj hogy ha nincs a hátsó lökhárítóba hely kialakítva a végeknek akkor nem az igazi az összkép
-
TaaT
nagyúr
Nem tetszik a design, sem a neve, de a többi része nagyon karaj
[link]
-
TaaT
nagyúr
Optikai tuning
[link]
-
TaaT
nagyúr
-
TaaT
nagyúr
"A Fordnak a bezárás is sokba kerül majd: a belgiumi, genki gyár négyezer munkásának összesen 750 millió dolláros végkielégítést fizetnek majd, ez fejenként átlagosan 187500 dollárt (44 millió forintot) jelent.A további két üzemre vonatkozóan még nincsenek pontos adatok."
Eznemsemmi
-
TaaT
nagyúr
Határozottnak kell lenni, ha már kényelmetlen a helyzet akkor lobogtasd meg neki hogy többet nem mész oda és ezt a főnökséggel is közölni fogod
Mesélték hogy volt olyan házaló aki annyira rámenős volt hogy már azért megvették tőle az edénykészletet hogy elmenjen, hát én úgy rúgtam volna ki mint macskát...
-
TaaT
nagyúr
Én sem tudom elképzelni ha azt mondod neki hogy nem, hogy lesz belőle 10perc sztendáp
Mondjuk én évente ha 1x járok sHell kúton
-
TaaT
nagyúr
válasz
.:Kristian:. #41270 üzenetére
Amikor érdeklődtem vezérlés áráról a Unixban, azt mondták a garancia akkor él ha mutatok számlát a beszerelésről, és ha a kibontásnál jelen van az egyik emberük.
-
TaaT
nagyúr
válasz
DeFranco #41183 üzenetére
Tisztát tartani nehéz a szövet szőnyeget, a semminél persze több, de gumiszőnyegnél praktikusabb nincs
(esztétikusabb lehet hogy van)
Van olyan (nem is egy) aki berakja a gyári szövetet, rá rakja az aftermarket szövetet, és arra rá az aftermarket gumi szőnyeget
MunezXBK: én az első gen Logan tulajokat nem tudom megérteni hogy bírják, az vmi iszonyatos gumi/műanyag bűz
-
TaaT
nagyúr
Ha már így feljött a fék téma itt is, mai szerzemények
-
TaaT
nagyúr
Én is hitelre vettem anno az autót, persze akkor még csak tankönyvből ismertük a gazdasági válság fogalmát
Természetesen soha többet hitel (legalábbis autóra)...
-
TaaT
nagyúr
Közérdekű közlemény!
Vki borítsa be az árokba legközelebb ha látja! Köszönöm.
[link]
-
TaaT
nagyúr
Ha tartósan beköszönt a jóidő, egyik hétvégén rászánom magam és az enyém is kap egy hasonló takarítást + fékbetétcsere + féktárcsa festés
-
TaaT
nagyúr
Mercedes SL55 kiglancolása, szép lett (bár egyáltalán nem volt ganés)
[link]
-
TaaT
nagyúr
-
TaaT
nagyúr
Berakom ide is ezt a videt, nagyon fincsi
V10 Plus
-
TaaT
nagyúr
válasz
bitpork #40294 üzenetére
"mindenki aki jogosítvánnyal bír, joggal van az úton."
nem szabad általánosítani
giigz: azért nem mindig tartható az a sebesség
aquaplaning
-
TaaT
nagyúr
Szombaton nekem is mennem kéne bivalyb@sznádra, de hiába van fent a téli guma, elöl a koptató kb 10centire sincs a fődtől
-
TaaT
nagyúr
A tengerentúlon azért (túl)komolyan veszik a közveszélyes viselkedést, olyan dolgokért ami idehaza felfüggesztettel is megúszható odaát súlyos börtönéveket szabnak ki...
-
TaaT
nagyúr
válasz
!Overdose! #39845 üzenetére
A fogyasztási adatoktól mondjuk nem estem hanyatt
Az új GTD: "Annak ellenére, hogy 1,3 tonnát nyom, az átlagfogyasztása vegyes ciklusban 4,1 liter 100 km-en – ebben pedig az a bíztató, hogy valószínűleg még akkor sem fogyaszt 6-7 liternél többet, ha kinyomják a szemét."
-
TaaT
nagyúr
válasz
!Overdose! #39840 üzenetére
És ez mire van jó hatással? fogyasztás, teljesítmény?
-
TaaT
nagyúr
válasz
!Overdose! #39835 üzenetére
skyactiv? az alacsony kompressziójú motorok?
giigz: ez egy 2007 34. hetében készült guma [link]
-
TaaT
nagyúr
válasz
!Overdose! #39829 üzenetére
"Ugye idén is a G7 lett az év autója"
Utánanéztem, 92-ben volt utoljára év autója a g3, 75-ben és 98-ban második helyezett lett a g1 és g4...
Nem érzem hitelesnek azt az "is"-t
"amit szinte mindenki imád"
a ferrári F40-et is mindenki imádja, még sem lett első
A totalcar-on leírták hogy a díjnál kiemelt szempont volt az innováció, jó ár érték arány és a megfizethetőség, ezekben úgy látszik jobb volt a golf a többi versenyzőnél
Halkan jegyzem meg hogy az MQB padlólemez nagyon sokat nyomott a latba hogy ez sikerüljön...
-
TaaT
nagyúr
válasz
!Overdose! #39816 üzenetére
Nem a golf a csúcs, csak vele alapították meg a kategóriát így az a mérce
-
TaaT
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- ZIDOO médialejátszók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield 6
- Napelem
- Xbox tulajok OFF topicja
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One mobilszolgáltatások
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- EZVIZ CS-EB8-4G-2K-PS(kit)
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest