- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Android szakmai topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ne baszogassátok már 1mást, inkább örüljetek velem hogy megúsztam egy nagyobb kiadást.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
neduddki
nagyúr
válasz bitpork #28152 üzenetére
HI!
na lemaradtam, mi a hejjzet?
udv
neduddki
mod: Mr.Csizmás: nana egy macsakzabalo mar az igaz odara allot, most gy wurstbrat/yit/ is at akasrsz neeleni?:- )))
tom hogy beazott, a fojtatast nem tuttam eddig
bitporkL jo hir, en enenk ellenre gyosan eladnam es venek bele masikat, habar ezt ma tudod, hogy uszott es nem okoz meglepit ha megall
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
-
MunezXBK
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #28156 üzenetére
-
DJ WOKKY
addikt
válasz neduddki #28138 üzenetére
még mindig őt nézegetem
-
Csak radiátoros volt.
-
neduddki
nagyúr
válasz DJ WOKKY #28159 üzenetére
HI!
keprol szep, ha nics az orszag vegen akor egy egnezest bovenmeger ne aludj mar el:- )
udv
neduddki
mod: ja jat akkoremg kar ezi ert csa az ember szive faj:- (
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
DJ WOKKY
addikt
válasz neduddki #28166 üzenetére
Már csak azért is nézegetem sűrűn az autókat, hogy szeretek képben lenni a pillanatnyi árak terén.
Sajnos ez van, ebben nagy igazságot mondtál, valóban csak az ember szíve fáj érte...
Fogyasztani egyébként mennyit fogyasztanak ezek a vasak, mert ha jól vettem ki te is hajtottál ilyen E Carinát, ráadásul nem is rövid ideig -
hdman
őstag
Az utolsó mondatot ismét bitpork figyelmébe ajánlom...
Sopron city :)
-
neduddki
nagyúr
válasz DJ WOKKY #28168 üzenetére
HI!
nyaron falubol kigyuve 7.2l/100km kondival, falun belul: haz-bot 10l /fojjamtos hideg uzem/, rekord:- ), sprit
udv
neduddki
mod: 115lo: 34 Gasoline 4,37 8,22 10,20, 107lo: 52 Gasoline 5,85 7,16 9,63 /ebbol volt a szegenykeverekes/
[ Szerkesztve ]
-
DJ WOKKY
addikt
Szerettem, mert első autó volt.
Viszont költöttünk is rá bőven:
-bajusz kapcsoló 15k,
-a szervokormánynak valami tengelye, mert csöpögött az olaj 30k,
- teljes kuplungszerkezet 73k,
- hőfok gomba /erre mire rájöttek/, mert nyáron is volt, hogy felpörgött a motor 2500fordulatra. 5k .....Lámpánál kuplungozásnál szépen nézett ki[ Szerkesztve ]
-
-
-
Nem veszem magamra. Viszont már nagyon jár az agyam egy kis szilikonon vagy vmi lakkon hogy megakadályozzam a beázást.
Ha meg találok pótalkatrészt, megveszem, és akár az út szélén is kicserélem. Már van rutinom
[ Szerkesztve ]
-
válasz Mr.Csizmás #28183 üzenetére
A gyári egyik oldal textil másik oldal enyv rajta van de mint az eset mutatja semmit nem ér.
-
neduddki
nagyúr
HI!
Erdekes dogo hallotam ma, ha a vizsgalejarta elott 30napon belul viszed vizsgazni akkor megorzi az eredeti datuot
udv
neduddki
-
-
latyak17
tag
válasz bitpork #28132 üzenetére
egy jó tanácsot mondok, a bőrrel rettentően vigyázz, de tényleg nagyon, mert a mi ford galaxy bőrülésit egy ázás után, az okos szerelők gyorsan akartak eredményt... hát az lett 3 nagy szakadás a hibátlan bőrülésen.. nagyon figyelj, mert ugye ahogy kitágult a víztől a bőr a hő hatására gyorsan zsugorodott amit tovább rontott, hogy 9 évig szívta a nap...
csak jó tanács és egy kárpitossal nézess rá, mert ha nem vigyázol még a penész is előjöhet az ázást követően..
latyak17'
METABOND olaj, olajadalék, üzemanyagadalék forgalmazása !
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest