- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Előzetesen a Galaxy Z Fold Ultra
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
sch_a
addikt
Hello!
Lenne megint pár kérdésem... Barátnőmnek nagyon megtetszett a második generációs Ceed. Hétvégén meg is néztünk párat, 2,5-3milliós sávban. A kínálat nagy része Németországból behozott. Vidékiek vagyunk, helyben találtunk egyet a márkakereskedés használt autó kínálatában. Mutattak állapotlapot, az esztétikai hibákon kívül egy kevés olajpárát jegyeztek még fel a motortérben. Jó árban van, jól felszerelt, ismert előéletű, 1 év garanciát is kínálnak hozzá... Én próbálom efelé terelni. Az első lökhárítón van egy kis sérülés. Szerintem fennakadtak vele, kicsit deformálódott is a műanyag.
A másik egy Németországból behozott, kicsit drágább, de külsőre talán szebb állapotban lévő autó. Ismeretlen előélettel. Barátnőm utóbbit preferálná.
Láttam több helyen hirdetve helyszíni használt autó átvizsgálást. Szerintetek érdemes utóbbit így átnézetni? Mennyire lehetne adni egy ilyen átvizsgálásra? Gondolom alá sem nagyon tud nézni egy telepen. De a mi laikus szemünknél csak többet érhet...
Illetve több helyen emlegettek még Mapfre garanciát. Ez valóban ér is valamit, vagy nem érdemes túl nagy jelentőséget tulajdonítani neki a választásnál?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Tenisz topic
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Milyen videókártyát?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Synology NAS
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest