Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- Elkalapálták az Ulefone új strapamobilját
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- iPhone topik
-
Mobilarena
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
-
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keksz03
senior tag
Egy egyszerű mindenes gép kellene édesapámnak, ami megbízható és azt a kevés dolgot is gyorsan megcsinálja, kicsi és halk legyen, max 100k!
Én ilyesmire gondoltam:
CM Elite 120
Asrock B75M-ITX
Pentium Dual Core G2020
Corsair XMS3 4GB DDR3-1600
Intel S330 60GB
FSP 400W HEXA -
Keksz03
senior tag
Na erre voltam kíváncsi h FM2-es x4 vagy i3 elég lenne vagy sem. Esetleg 4130 mert az vishera talán az még de i5 drága és sztem felesleges, programozni meg mindenre lesz noti ubuntuval ez csak játszani kéne mert a konzol nem meggyőző egyelőre.
430as Corsair mennyire hangos?
Trinity-n agyaltam de azért 7770 alá nem adnám teljesítményben mert bf3 multi stb azért néha befigyel. -
Keksz03
senior tag
A jelenlegi konfigomat készülók eladni mert már nem sokat játszom ha meg igen akkor is túl erős meg sok pénz áll benne. Játékra 6-8 magos cpu tudtommal egyáltalán nem indokolt főleg max egy 7850/7870 mellé nem? Nem akarok rosszat venni, de drágát se és főleg semmi olyat ami felesleges, lehet fél év múlva meg se lesz!
Szerk.: cpu tuning nem érdekel azért van most is csak H-s lapom 3570k mellé. Max VGA-t húznám minimális feszemeléssel. Fogyasztás, csend és alacsony hőfokok jobban érdekelnek mint pár pkusz FPS.
-
Keksz03
senior tag
Sziasztok.
Egy kisebb gamer konfigot dobnék össze sztem 7850-es VGA-val többnyire monitoron full hd-ra max 2x AA mellett de tervezek egy 40" tv vásárlást h ágyból gamepaddal tudjak játszani úgyh oda kisebb felbontás is elég lenne olyankor úgyse nagyon veszem észre.
A kérdésem az lenne h milyen cpu-t ajánlanátok mellé ami erre elég? Ár értékben mi a legjobb most?
Illetve a Corsair Builder 430 v2 ennyire jó h többször ia ajánlottátok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Spotify
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gurulunk, WAZE?!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Háztartási gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- 14Gen I5 félgép
- Gamer PC , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB 3200MHz , 512GB NVME , 1TB HDD
- Intel PC , i7 8700 , RX 6600 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 750GB HDD
- HP Compaq 8200 Elite asztali számítógép PC i5 / 8GB ram / 120GB SSD + 500GB HDD
- HP Elitedesk 800 G5 és G6 mini PC i5 9500 v. i5 10500// 16GB Ram // 256GB NVMe számla + gari több db
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad 40AF + Lenovo 135W + Lenovo USB-C kábel (hybrid) DISPLAYLINK
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest