- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Karcsúak a Galaxy S25 Edge várható specifikációi
-
Mobilarena
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonMaster
addikt
válasz Devas #123956 üzenetére
én inkbb vettem volna sima i5 procit vagy r5-öt és akkro kijön a 1070-is föleg r5-el még tuning is opcio sima i5nél nem de eröben sokat nem buksz sima i5 vs tuning i5 között persze tuningolva már igen de anélkül minimális, árban viszont nem mindegy, mert egyiknél kijön egy 1070 is
én játékra mindenféleképen föleg ha tudom hgoy késöbb veszek egy jobb procit akkor a procibol vettem volna egy i3-mat vagy egy g4560-at és melé z270 lap és gtx1070 persze hülyén nézne ki de ha tudom hogy veszek uj proocit késöbb akkor ez jobb utt, nem 2 dolgott kell meg venni ujra hanem csak 1-et föleg játékra,
persze az is amit irtál járhato csak akkor a 1060-at elkell adni ami a mostani árfoylam miatt nem hogy 97e-30% de még 65e ft-ot ah fog érni decemberre lehet már akkro sokat mondtam, mert kezdik elárasztani a bányász karik a apiacot, és jön a vega stb, árak csökenni fognak ha tetszik ha nem. igy azon már bukot,
persze még 1 lehetöség adot vesz elsöre egy i7 7700k-t és melé egy gtx1050ti-t 47e ért , majd gyüjrt és vesz késöbb 1070 1080-at
csak tudatában anank, hogy játékra van használva szeirntem 10böl több mint 5-en a vga-t mondanák, hogy abbol kell erösebet venni már elsöre .1060 3gb elég elb.. széria. kevés vram miatt limitbe ütközül amia 6gb-nál nincsen, persze azért jobb mint az 1050ti de a vram limit miatt kb amenyit nyesz anynit buksz is.
[ Szerkesztve ]
LG V30-> Iphone 12 Pro Max
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Házimozi haladó szinten
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Diablo IV
- Vaku topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- HP ProDesk 400 G7 SFF asztali számítógép
- FHD GTA5 FORTNITE GAMER PC CORE I7 6700 16Gb DDR4 512Gb NVME SSD QUADRO M4000 8GB DDR5 1Év GAR!
- Gamer PC - i7-9700F / 16GB DDR4 / 1060 6GB / 256 nVME SSD
- Ryzen 5 3600,ASUS PRIME A520M-A II/CSM,Viper Steel 32GB KIT DDR4,Radeon RX 5500 XT OC 4GB GDDR6,
- Lenovo ThinkCentre M800 PC, 6. gen i3 CPU, 240 GB SSD, Jogtiszta Windows 10
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest