- Fotók, videók mobillal
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
Aktív témák
-
Tarill
őstag
sziasztok! pár napja már beszélgettünk itt pár emberrel de most már sokkal világosabban látok
szeretném a gépem nagy részét lecserélni, később majd a többit is... egyenlőre itt tartok hogy: Alaplap
Processzor
és ebbe szeretnék még vagy 2x2gb vagy 2x4gb ramot nem tudom mit ajánlanátok játékra kell a gép 1280*1024-en és jelenleg egy 8800GT-m van. egy olcsóbb de jó ramit tudnátok mondani ami menne dc be is?
ui: nem tudom hogy az i3 2100 mért lett egyik napról a másikra 1500-al drágább de így akkor ink a 2120-at választom párszáz forintal drágább csak. előre is köszi!up: még egy nagy kérdés: ebbe az alaplapba a mostani vastag kábeles asszem IDE-s dvd íróm rá tudom rakni vagy kell vennem egy satásat abból is?
Aktív témák
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest