- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Ekkor és itt mutatkozik be a Galaxy S25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- iOS alkalmazások
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pukkancs
aktív tag
Hi még 2 éve vettem Iponnál egy alaplapot, egy giga p35 ds3-mat, akkor 21864 Ft-ba került, most meghibásodott ez az alaplap, ha mondjuk másikat kapnék, de olyat már nem tudnak adni, mint amilyet küldtem gariztatásra, akkor milyen másikat válasszak?
Kifelejtettem, hogy passzoljon ahhoz a konfighoz, ami az adatlapomon is van.[ Szerkesztve ]
-
Pukkancs
aktív tag
Ha van pénzed rá, meg szükséged van az 1600Mhz-es fsb-re meg a pci-e2.0-ra ( elöbb-utóbb szükséged lessz rá), akkor a giga x38-at. A DFI-ről annyit hallottam, hogy jó minőségű lapokat gyárt, de többet nem tudok mondani róla, lévén nem olvastam a DFi topikot. A p35 dq6 mellett a jobb ár/érték szól, de ha hamarabb elavulttá válik, mint az x38, akkor x38-at érdemesebb venned.
Tényleg lessz x48, de egyrészt nem megerősített forrásból azt hallottam, hogy az x38 butított változata, és megintcsak nem megerősített forrásból azt hallottam, hogy úgy januárban fog jönni. Ezek nem biztos, hogy igazi hírek, én csajk azt írtam, amit én is olvastam -
Pukkancs
aktív tag
Hy én egy x38-as alaplapot szerretnék választani, ti melyiket ajánljátok? mert én gigabyte x38 dq6-ot választanék, de kicsit drága. Az x38 ds5 vagy egy p35 dq6-ot néztem ki hejette. Mikor fog olyan proci kijönni, amelyik 1600 fsb-s? Mert késöbb vásárolnék processzort, és akkor előnyösebb választás szempontjából az x38. Ja és az x38 dq6-nál mennyivel tud kevesebbet a ds5?
mod: tehát, ha késöbb (kb 2 hónap) veszek procit, akkor érdemesebb x38-at venni, mint p35-öt? (így érthetőbb)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- Crypto Trade
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Filmvilág
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okos Otthon / Smart Home
- Asztalra is jöhet a Windows és az ARM duója
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xbox Series X|S
- Modding és elektronikai kérdések
- Digitális Állampolgárság Program
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest