- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- iOS alkalmazások
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bnorbu
tag
válasz DR|FTK|NG #73019 üzenetére
Igen ezeket így nagyjából kisakkoztam, leginkább valamelyik márkával szembeni megerősítésre lenne szükségem A normál Intel féle 7.1 hang bőven megfelel nekem. A B85-öt gondoltam friss bios keretében kapnám, de ha ezt a "szerencsefaktort" kivesszük akkor melyik H97-es deszkát ajánlanlanád?
Köszi előre is
-
Bnorbu
tag
Sziasztok!
Platformváltás előtt vagyok mATX-ről ITX-re.
Tudnátok nekem segíteni, hogy melyik lenne az a deszka, amelyik biztonsággal elbír ezekkel:-i7-4790
-GTX960Nyilván kinyitottam a fórum összefoglalót, de kissé elvesztem a "portékákban".
Hiszen az ajánlott deszkák között szép a szórás...Ezeket láttam a pénztárcámnak megfelelőnek:
MSI B85I GAMING
Gigabyte GA-H97N-WIFI
MSI H97I ACSegítségeteket előre is köszönöm!
Üdv
-
Bnorbu
tag
Sziasztok!
Ismerősömnek rakok össze ITX konfigot. Mivel én Asus buzi vagyok (és az ő keretébe ez nem fér bele), ezért nem tudok dönteni hogy a Gigabytenak a H97-es deszkáját válasszam vagy az MSI-ét.
Nagy vonalakban a konfig eddig:
-bitfenix prodigy
-i5-4590
-2x4gb corsair cl9
-gigabyte gtx960
-fsp hexa 400
-intel 530 120gb
-wd 1tb (ezex)Előre is köszönöm a válaszokat!
Üdv.
[ Szerkesztve ]
-
-
Bnorbu
tag
válasz bluyoo #67122 üzenetére
Sziasztok,
Köszönöm mindenkinek a segítséget, megérte rátok hallgatnom!
Gyorsaság nem kérdés, meg a halk üzem sem.Végül ők lettek:
Asus H97M-Plus
Intel i3-4330
4GB Kingston HyperX Black fury 1600Mhz (neki 1-2 hónapon belül megveszem a párját)Olyan kérdésem lenne, hogy a táp ventit nem tudtam hova kötni csak a CHA_FAN-ra mert ez 4 pin-es csati, az én táp ventim meg csak 3 pines. De minden probléma nélkül üzemel, méri is a fordulatszámát a deszka.
Köszönettel:
Norbi -
Bnorbu
tag
válasz Blue Thunder #66997 üzenetére
Koszonom szepen akkor mostmar merek Asrock lapot venni
-
Bnorbu
tag
válasz Blue Thunder #66994 üzenetére
Koszonom a valaszodat, az Asrock lapok akkor megbizhatoak?
Amit felsoroltam az 65-bol jonne ki es 70 a plafon jelen pillanatban. HTPC-s feladatai lennenek inkabb, par regebbi jatek olykor inventor. Most csak processzor,ram es alaplap vasarlas van teriteken.
[ Szerkesztve ]
-
Bnorbu
tag
Sziasztok!
Egy uj felkonfigot szeretnek magamnak osszedobni. Adott egy atx haz egy enermax liberty 500W-os tap es egy sapphire hd 5770 (tudom nem mai darab ) es ugye a hddk, dvd iro.
Proci:
Intel i3-4330
Ram:
Kingston Hyperx 4gb 1600Mhz
Ezekhez pedig ezeket a lapokat talaltam:
MSI H97 guard pro vagy Asrock H97 Pro 4 (inkabb az MSI fele huzok)
Ha rabolintotok meg is vennem. Barmi segitseget szivesen fogadok. Esetleg ebben az arkategoriaban mas vagy kis plusz tokevel mas.
Udv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- Beszámítás! ASUS ROG MAXIMUS Z690 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! ASUS Z97-AR Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- KERESEM: MSI Z97 XPOWER AC
- Beszámítás! ASUS ROG STRIX Z270-I GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! MSI Z370 GAMING M5 Z370 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest