Hirdetés
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Több dologban is első lett a Motorola Edge 60 Fusion
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Új mobilszériát indít a Honor
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atesz1978
senior tag
válasz
tranceplanet #34552 üzenetére
Én nem azt mondtam hogy a többi gyártó lapjai megbízhatatlan, rossz lapok!
A srác az Asus és az Asrock között gondolkodik! Nekem is volt már 1-2 alaplapom de az Asrock az ára miatt lett nagyon felkapott! Tehetősebbek nagy többsége inkább Asus vagy más lapokat vesz inkább ezt azért el kel ismerni! Nekem ez az első Asrock lapom de elsősorban az ára miatt választottam de ettől függetlenül még lehet jó lap!
Új hozzászólás Aktív témák
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- Crucial Ballistix RGB 4x8GB 3600Mhz CL16 Piros
- Gigabyte GA-H55-UD3H rev: 1.3 alaplap, + i7-860 négymagos proi, + hűtő
- BESZÁMÍTÁS! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 5200MHz. 59000ft
- Új - Thermalright V2 LGA1700 Contact Frame / Fekete színben
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy S23+ 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Csere-Beszámítás! No RGB Számítógép játékra! I7 6700K / GTX 1660Super / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest