Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Akkor próbáld ki a plusban lkapható 500Ft-ért 3dbos pizzacsomagot.Azt hiszem olasz termék.
Kenterbe veri az összes dr. oetker meg egyéb sz.rt.
Igaz hogy csak margharita, de jó sok szósz van rajta, sajt is elég, már csak eg ykis gomba kell rá és pöpec.
És mindez kb 170ft/darab áron.
Atg sültkrumpliban(169Ft/kg) és a tg félbarna kenyérben(65-99fT/kg) meg maximálisan egyetértek. Én pont emiatt nem is szívesen megyek mást boltba, mert a kenyér sehol nincs olyan jó.
[Szerkesztve] -
bali79
tag
Nem is mondtam, hogy a hajléktalanok között sok a diplomás. Az, hogy valaki milyen szemlélet szerint él (márol-holnapra vagy ''megtartós'') nem iskolázottság kérdése, hanem a neveltetésé, bár kétségkívül van közte összefüggés.
Azért mindenkinek van egy barátja, gyereke, vagy akármilyen rokona, és ha már a gyerek, szülő, barát, rokon, stb. is a sorsára hagyja, akkor ott valami nagy gáz van!
Hát azt hiszem mondhatjuk, hogy aki hajléktalan, azt rendesen magára hagyták, ergo ezeknél már eleve nagy a gáz. -
Drizzt
nagyúr
Hehehe, témánál vagyunk. Nekem kb. 30K-ból kéne, hogy kijöjjön havonta a komplett kajám most. Erre kérek jó ötleteket(a virslit már kurv@'ra unom.
)
Az apparátus itthon: mikro+gáztűzhely. Azaz szinte minden, mi szem-szájnak ingere. Idővel viszont nem vagyok megáldva. A legnagyobb lehúzásom az ebéd: az 400-700Ft között szokott lenni, mert azt muszáj vagyok a városban elintézni.
-
Drizzt
nagyúr
Nem is olyan rég egy haverommal fordult elő, hogy szó szerint kib@szta a családja mondván, hogy már 18, és nem talál munkát? Hát akkor menjen és éljen meg ahogy tud... Egy ideig lakott nálam, aztán valahogy talált munkát, de nem olyan egyszerű azt egy szakközepes szakmával...
-
Drizzt
nagyúr
Azért van egypár termék, ahol az ár tényleg értéket is jelent... Bár pl.: mirelit pizzából a közepes árú a legjobb~400FT, a drágábbak~500-1000FT azok egy picivel rosszabbak, viszont a profi, meg hasonlók... Nah, azok 200-300Ft között vannak, de... Hát, mintha a hányásomat enném...
Ásványvízből Nyíregyen meg mindig balfit vettem. Akkor még 59 forint volt. Most itt 65.
De a Sparos, meg profis víz se rossz annyira... -
bali79
tag
A normálisabbak álltalában talpra tudnak állni, mert őket azért támogatják is, és ha munkát talál, akkor még lakáshozjutását is segítik (ha van rá pénz).
Nem tudom te hol élsz, szerintem ma Magyarországon aki az utcára jutott, annak kb. befellegzett. Nem nagyon lehet onnan felállni. Támogatást meg kb. annyit kapnak, hogy ne haljanak meg az utcán, mert az mégis hogy nézne már ki. -
deedee
őstag
én a hitelt nem szeretem....Főleg nem a hosszabb távút...Ki tudja mi lesz 3-5-10 év múlva?éppen ezért nem is vágnék bele pl lakáshitelbe sem.talán túl gyáva vagyok,nem tudom...Mindenesetre eddig bejött a dolog,nyugisan éldegélünk az asszonnyal és a kislánnyal.a 30-as éveink elején vagyunk és már elég sokat elértünk,mindezt szülői segítség nélkül,a két tulajdon kezünkkel.
persze azért szorgosan kenózok,hátha.........
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- 27% - MSI Mag Coreliquid A13 360 ARGB
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (0349AB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)