- Netfone
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPeti2
csendes tag
válasz
Gyula888 #23938 üzenetére
Frigate NVR-nél a webes felülettel semmi probléma nincs, tökéletesen működik, telefonon is. Ott PWA mivolta miatt natív appszerűen is telepíthető.
A Tailscale használata, és a gyártói app messziről kerülése nagyon jó ötlet, ha nem azért veszed adott gyártó termékét mert 100%-ig megbízol benne, hanem mert az van ami elérhető, adott minőségért adott árkategóriában (vagy egyáltalán).
Vannak akik nem törődtek bele abba hogy a google facebook és mennyi más cég össze vissza adatbányászkodik róluk, és sajnos a népszerű kamera gyártók szoftvere pont úgy tele van adatbányászattal, arról nem is beszélve hogy ki tudja mit csinálnak a felvételekkel amik keresztülhaladnak a felhőszolgáltatásaikon.
Ha téged nem érdekel hogy a házadon kívül ki mit lát az életedből, az a te dolgod, viszont a kamerád képén valószínűleg nem csak te leszel rajta, hanem jó eséllyel a szomszédság is, ha kilát az utcára. És itt nem a "nem vagyok érdekes"/"unalmas vagyok" dologról van szó, ezt én is így gondolom magamról. Senkit sem néz valaki a kameragyártótól, az automatizált, tömeges adatbányászatról van szó, ami például "személyreszabott ajánlatokhoz" és képfeldolgozó mestint tanításhoz történik.De a Tailscale/Wireguard nem csak adatvédelmi szempontból jó ötlet, biztonsági szempontból is. Ha nem kell portot nyitni a berendezésnek, nem lehet az internetről kihasználni a sebezhetőségeit. A Wireguard pedig egy egyszerű VPN szerver, ráadásul hálózatbiztonsági szakértők készítik, sokkal kisebb a sebezhető felülete. Be van építve a Linux kernelbe, ami egy magas szintű minőségbiztosítás, ráadásul sokkal de sokkal tovább fog biztonsági frissítéseket kapni, mint bármelyik kameragyártó hulladéka.
A kamera topik összefoglalója meg sem említi a kínai olcsó kamerarendszerek használatának a következményeit, majdhogynem ajánlja is őket.Személy szerint én senkinek nem ajánlanék nyilvános felhőalapú kamerarendszert, a mai közegben legalábbis biztosan. És mélyen megvetem azokat, akik köztereket, az utcát veszik vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Videós, mozgóképes topik
- Nintendo Switch 2
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Anime filmek és sorozatok
- Házimozi belépő szinten
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest