-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
TKZ
csendes tag
válasz
yodee_ #19463 üzenetére
Szia. Igen tudom emiatt is lenne szükségem segítségre. A netre visszatérve az az érdekes hogy bele tettem a SIM kártyát egy TP-link 4G modembe és ugyan az az anomalia van, ha WIFI-n csatlakozók hozzá bermilyen telefonnal a speedtest azt mutatja hogy van rendesen net de elképesztően lassú. Ez csak egy mobilnet kártya. Ugyan ez volt a routerrel is ahogy írtam egyik reggelre ezt produkálta.
-
TKZ
csendes tag
Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni. Van egy mikrotik chateau lte12 routerem. Alap beállításokkal használtam de a tegnapi napon ha megnéztem a net sebességet,( igaz nem tul nagy a gyenge lefedettség miatt de jól használható) , rendben volt de bármilyen eszköz csatlakozott hozzá WIFI-n olyan volt mintha nem is lett volna semmi net. Lereseteltem azóta semmit nem lehet állítani rajta. Így leírva lehet nem egyértelmű. Van köztetek aki tudna a segítségemre lenni és beállítaná nekem. Ha több infó kellene akár telefonon részletesen elmondanám. Itthonról dolgozom és nagyon meg vagyok lőve net nélkül. Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest