Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• hoffman_

nagyúr

válasz DeniL #25223 üzenetére

na ebbe beleszaladtam, ez kimerítő volt, köszönöm a tapasztalatokat. átgondolom ezt. alapvetően más helyzetből futunk neki, nálam a 4G mindenhol túlcsordul, Bp közepén, de még az 5G is masszív. így a Chateu nem lenne szűk keresztmetszet.

viszont költeni nem akarok, ha nem muszáj. van itthon vagy hat telefon, ebből csak hármat használunk, ingyen modem van bőven. ha muszáj lenne, az egyik privát üzleti gépet is bedobnám töltőre, altatás nélkül, szórná az is. csak nem akartam megkínozni. a Ubi azért teszett, mert pici, USB-C-t is eszik, így ha utaznék vagy nyaralnánk, akkor el tudna ketyegni powerbankról. cserébe elég friss, olvastam róla hideget-meleget...

Huawei-t néztem én is, nem akartam, ismerem kívül-belül, baromi jók a cuccaink, de Mikrotiknál maradtam volna. ezzel együtt is: nincs nagy repertoár itthon, hAP ax2 csak, megy egy Ubi switch.

játékra nem kellene LTE cucc persze, jön a 2gbps telekom optika, tényleg csak átmeneti időre, meg utazás miatt gondolkodtam benne. ezzel mondjuk a Chateu-t is kilövöm, az csak azért merült fel, ha érdemes az átmeneti két hét miatt átállni rá teljesen. valószínűleg nem az.

Új hozzászólás Aktív témák