- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- Yettel topik
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
na ebbe beleszaladtam, ez kimerítő volt, köszönöm a tapasztalatokat. átgondolom ezt. alapvetően más helyzetből futunk neki, nálam a 4G mindenhol túlcsordul, Bp közepén, de még az 5G is masszív. így a Chateu nem lenne szűk keresztmetszet.
viszont költeni nem akarok, ha nem muszáj. van itthon vagy hat telefon, ebből csak hármat használunk, ingyen modem van bőven. ha muszáj lenne, az egyik privát üzleti gépet is bedobnám töltőre, altatás nélkül, szórná az is. csak nem akartam megkínozni. a Ubi azért teszett, mert pici, USB-C-t is eszik, így ha utaznék vagy nyaralnánk, akkor el tudna ketyegni powerbankról. cserébe elég friss, olvastam róla hideget-meleget...
Huawei-t néztem én is, nem akartam, ismerem kívül-belül, baromi jók a cuccaink, de Mikrotiknál maradtam volna. ezzel együtt is: nincs nagy repertoár itthon, hAP ax2 csak, megy egy Ubi switch.
játékra nem kellene LTE cucc persze, jön a 2gbps telekom optika, tényleg csak átmeneti időre, meg utazás miatt gondolkodtam benne. ezzel mondjuk a Chateu-t is kilövöm, az csak azért merült fel, ha érdemes az átmeneti két hét miatt átállni rá teljesen. valószínűleg nem az.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xbox Series X|S
- Mini PC
- Milyen videókártyát?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i9 12900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB CooleMaster MasterboxMB 600 CM650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest