- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- A OnePlust akarja beelőzni a Realme
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lionhearted #19209 üzenetére
lionhearted, e.Kaufmann, jerry311, nagyon köszönöm a válaszokat!
A GSM-vezéret konnektorokkal már próbálkoztam. Két négyes elosztós GSM-egységem is van, nem is voltak olcsók, de konkrátan egyik sem működik. Vagy én csinálok valamit rosszul, de ez azért valószínűtlen, mert nem hülye emberkékkel közösen sem tudtuk őket működésre bírni -- bár azért él bennem a gyanú, hogy a használati utasításuk egy kicsit másik típushoz készült...
A FW sajnos nem friss, aminek az a prózai oka, hogy régen jártam személyesen az eszköznél. De régebben nagyon stabilan működött, csak az utóbbi hónapokban jelentkeztek a leszakadások. (Amúgy agyrémnek tartom, hogy csak úgy tudok csatlakozni hozzá, ha fizikailag eltávolítom belőle a SIM-kártyát, ami nem egy egyszerű művelet...)
A Watchdog tanulmányozását, jelentem, megkezdtem! Remélem, hogy pár héten belül akár mindhárom módszert alkalmazni tudom!
Köszönettel: MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
- Megjött a REALFORCE legfrissebb, Topre kapcsolós klaviatúrája
- Hisense LCD és LED TV-k
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Automata kávégépek
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Xbox Series X|S
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Macbook Air 2020 M1 8GB/500 GB Roze Gold, nagyon jó akku, üzletből, garanciával
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 500GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Több db Nvidia Quadro K2200 4GB GDDR5 újszerű, karcmentes videokártya számlával
- TP-LINK TL-WA850RE 300M vezeték nélküli jelerősítő / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest