- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
brickm
őstag
válasz
SimLockS #1550 üzenetére
Igen, így már meg tudtam nézni.
Igazából nem találtam benne eddig semmi olyat amivel megtudnám fejteni a dolgot.
Mert pl ha megpingelem az indexet, annak látom az IP-jét. mondjuk 80.10.10.100.
Beírom a src addressnek ugye a 192.168.0.2-t, ami a wifi gateway IP-je, erre csatlakozok telefonnal.
Beírom dst address-nek a 80.10.10.100-as IP-t hogy lássam az ide kimenő dolgokat, de nincs semmi.
Kirpróbáltam google IP-vel, itcafe-val, semmi.bambano
Erre én is gondoltam, le is teszteltem. Olyan oldalt megnyitva ahol facebook lap van embeddelve simán bejön, csak a facebook tartalmat dobja el a router.
Tehát magának a szoftvernek el kellene indulni akkor is(szerintem) ha tiltva vannak a facebook kontentek.
Plusz pl a gmail kliensben nincs fb login ha jól emlékszem.
Sem pl a Tapped out nevű játékban, ami szintén nem nyiladik így meg.Kipróbáltam közbe most gépről emulátorral. Ugyan az a helyzet, ha csak a facebook.com-ot írom be layer7be, akkor is.
Gondolatom szerint a szoftver induláskor kommuikál valamit a facebook felé, és dns szervere keresztül, nem IP címre, ezért nem indul el, ha tiltva van a facebook.com.Ugyan ilyet a police-hu val tapasztaltam évekkel ezelőtt, ha perblock-kal tiltottam a visszakommunikációt a gépről, nem nyílt meg az oldaluk.
Az is elgondolkodtatott, ez is...Ugyanis pl a tapped out semmiféle fb-os utalást nem tesz menetközben, mégis oda küld valamit. Nemrég volt a fb-os per, amiben ugye kötelezték őket rá, hogy nem gyüjthetnek adatokat a nem regisztrált tagokról...stb. hmm
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gitáros topic
- E-roller topik
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Philips LCD és LED TV-k
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Eladó Dobozos Új ASUS TUF A15 Gaming Laptop
- Gamer PC i5-12400F, RTX 4060, 16 GB DDR5, 1 TB NVMe kiváló állapot(1 éves)! 410.000 Ft
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- Acer Nitro 5 AN515 I7 9 gen 32 gb 1650
- Intel Core i7-6700 100% tesztelt, hűtő nélkül
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3390, 93% Akkumulátor
- Bontott, vadiúj, SKY BLUE MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest