- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
válasz
lionhearted #15251 üzenetére
Illetve a sok collosion es a szomszedbol jovo zavarok viszik el a savot. En eddig tesztben 810Mbit/s-nel tobbet nem lattam wifi 6-tol. A 4x4 az AP oldalon azert celszeru, mert a beamforming/steering azzal sokkal jobb, igy azert a 2x2-es kliens is profital belole. (Lasd: [link] )
A meteorologiai ado nem sok vizet zavar, foleg olyan helyen ahol egymas nyakan vannak az emberek, de teny, hogy van akinek akadaly lehet. (Azt viszont elfelejtettem, hogy a 3. tenyleg kilog az EU-bol, mea culpa).
Szerintem nem nagyon futureproof ebben a temakorben, mert eleg gyorsan valtoznak a dolgok, ha nem is a szabvanyok szintjen, de az eszkozok minosege egyre nagyobb csucsokat er el. Igy a konkret eszkozeidtol is fugg, hogy egyaltalan ki tudod-e hasznalni. En emiatt megallapodtam a wifi 5-nel, mert jobban dragulnak felfele a cuccok, mint amennyi elonyt hoz. Inkabb azt csinaltam, hogy kulonvalasztottam az eszkozoket es 5 gigan van 3 AP-m kulon(nem atlapolt) savokon, amik az eszkozok kozott szet van osztva, illetve 2.4-et is kihasznalom es oda terelem a lassu eszkozoket(pl. 3d nyomtatok raspijei) amiknek ugysem kell savszel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni PC Komplett Szett Akár játékra is! Monitorral, Billentyűzettel, Egérrel
- Apple iPhone X 64 GB fekete - kártya független, tökéletes állapot - eredeti Apple szilikon tok
- Gamer PC Ryzen 7 5800X, RX 6700XT 12GB
- ÚJ ! TAMRON 18-300 F/3.5-6.3 Di III-A VC VDX SONY-E APSC
- Evga Geforce 3080 10g XC3 - 6 hónap garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 750W
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest