- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaben88
őstag
Ne viccelj, ezért jöttem ide kérdezni. :-)
Viszont közben felmerült még egy igény, ami teljesen összezavart és kezdem eldobni az agyam...Szeretne szabadban is hangokat felvenni. Most vagy powerbankkal és adapterrel ráköti az iPadra, iPhone-ra pl az M-Audio Uber mic-et vagy lehet egy Tascam féle DR-07X lenne neki a legjobb és akkor kicsit olyan minden egyben megoldást kapna? Vagy létezik, hogy a BOYA BY-PM700SP kap elég tápot egy iPhone-ról is pl?
-
gaben88
őstag
A keret legyen mondjuk 50k-60k es igazabol nem nekem kell, hanem a felesegemnek. O akkor hobbibol tematikus ASMR tartalmakat csinalni. Amiket neztem USB-s verziokbol. Fifine K690, M-Audio Uber Mic, BOYA BY-PM700SP, Trust GXT258 vagy a nagyon trendi HyperX Quadcast.
Persze, ha mar lesz egy ilyen a csaladban, lehet en is fogom hobbibol hasznalni neha! :-)Nem tudom jackes verzioban mi johetne szoba, azoknak meg nem neztem utana, csak felmerult bennem, hogy he, hat ennek az alaplapnak egesz jo az audio resze, akkor miert nem hasznalom ki?
-
gaben88
őstag
Lehet hülyeséget kérdezek, de picit elgondolkodtam. Papíron a Gigabyte X570 Aorus Master rev 1.2-s lapomnak elég jó az integrált hangcuccai, stb. Kérdés, egy USB-s mikrofon beépített erősítője, stb jobb minőséget jelentene, mint egy jobb jack mikrofon az alaplapomra kötve?
Illetve, ha USB-s mikrofon, akkor érdemes olyat választani, amelyiken van jack, hogy a monitorozás értelmes legyen, vagy be lehet állítani Windows 10-ben a monitorozást úgy, hogy ne legyen viszhangos?
-
gaben88
őstag
Sziasztok,
BlitzWolf BW-CM2 USB-s mikrofonnal kinek mi a tapasztalata? Illetve ha nem ajánlott, akkor ebben az árban mi a tuti? Eddig a Fifine T669 és a K683A között agyaltam, de véletlen bejött a képbe ez is és mivel szeretem a BlitzWolf termékeket, gondoltam megkérdezem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fogyjunk le!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- PlayStation 5
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Subaru topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest