Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- iPhone topik
- Kempinglámpa helyett kürt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Lassan teljes a Xiaomi 16 tudáslistája
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Faceless-
őstag
Most csak egy vészmegoldás kellett, bármi normális felszerelést akarok az nem ért volna ide időben, vagy csak áron felül. A Yenkee lehet hibás volt, a Spirit of the Gamer-t meg bontottan törötten kaptam meg, és előttem csomagolták vissza elálláskor..., de most már tudom, hogy ennek nagyjából 50%-a az alaplapom. A realtek driver is egy rakás semmirevaló hulladék, de előszedtem ezután a SoundMagic fülhallgatómat ami jóval érzékenyebb, és olyan iszonyatos alapzaja van a lapnak, hogy leolvad a fülem. Nem tudom mi lehet vele, de bemenet még sokkal rosszabb. Most eddig ennek az AudioTechnicának van a legnormálisabb hangja.
Lehet a Yenkee se lett volna vészes, ha jó lenne az alaplapom, de ez legalább jó lesz kezdésnek, és tanúlságnak. Egyenlőre működik, aztán érzem, hogy ebből is lesz még egy hoarder polc majd megy a fejhallgatók, és telefonok mellé. Amúgy is jó lesz a mikrofon effektek felvételéhez, és szépen lassan majd upgradelek itt mindent. Eddig is kellemetlen volt, hogy akármilyen gamedev versenyen indultam soha nem tudtam saját hanganyaggal dolgozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- A HBM elérhetősége korlátozza a kínai AI gyorsítókat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Elektromos autók - motorok
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Építő/felújító topik
- Azonnali játékos kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 11 Titán 42/46 mm Sport/Milanaise- bontatlan - 1 év Apple garancia
- ZBook Firefly 14 G10 14" QHD+ IPS i7-1370P 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5420 14" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple Watch Series 11 Alu 46 mm GPS/Cell - bontatlan - 1 év Apple garancia
- Apple Watch Series 11 Alu 42 mm GPS/Cell - bontatlan - 1 év Apple garancia
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdePad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5600H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050Ti 4GBWIN11
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest