- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Faceless-
őstag
Most csak egy vészmegoldás kellett, bármi normális felszerelést akarok az nem ért volna ide időben, vagy csak áron felül. A Yenkee lehet hibás volt, a Spirit of the Gamer-t meg bontottan törötten kaptam meg, és előttem csomagolták vissza elálláskor..., de most már tudom, hogy ennek nagyjából 50%-a az alaplapom. A realtek driver is egy rakás semmirevaló hulladék, de előszedtem ezután a SoundMagic fülhallgatómat ami jóval érzékenyebb, és olyan iszonyatos alapzaja van a lapnak, hogy leolvad a fülem. Nem tudom mi lehet vele, de bemenet még sokkal rosszabb. Most eddig ennek az AudioTechnicának van a legnormálisabb hangja.
Lehet a Yenkee se lett volna vészes, ha jó lenne az alaplapom, de ez legalább jó lesz kezdésnek, és tanúlságnak. Egyenlőre működik, aztán érzem, hogy ebből is lesz még egy hoarder polc majd megy a fejhallgatók, és telefonok mellé. Amúgy is jó lesz a mikrofon effektek felvételéhez, és szépen lassan majd upgradelek itt mindent. Eddig is kellemetlen volt, hogy akármilyen gamedev versenyen indultam soha nem tudtam saját hanganyaggal dolgozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elemlámpa, zseblámpa
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Projektor topic
- Xbox Series X|S
- Csúcshálózat: ROG STRIX GS-BE18000 router tesztje
- Gyúrósok ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Apple iPhone Air Space Black Pehelykönnyű elegancia,100% akku (6 ciklus) Garancia 2026. 09. 25
- Alienware AW3423DWF Ívelt Gamer Monitor!34"/QD-OLED/165hz/0,1ms/10BIT/Freesync-G-sync/Alien FX
- Iphone 15 Pro Max 512GB Natúr titán
- 10magos! Fémvázas! HP EliteBook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+
- Vadiúj számlás VGA kártyák! Már kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szimulátor Playseat + Garanciális Logitech G29 kormány + ajándék váltó
- LG SN4 soundbar hangprojektor 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest