Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Közönséges Snapdragon 8 Gen 5-ös szettel készül a Qualcomm
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- 1 VII Japán
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Faceless-
őstag
Most csak egy vészmegoldás kellett, bármi normális felszerelést akarok az nem ért volna ide időben, vagy csak áron felül. A Yenkee lehet hibás volt, a Spirit of the Gamer-t meg bontottan törötten kaptam meg, és előttem csomagolták vissza elálláskor..., de most már tudom, hogy ennek nagyjából 50%-a az alaplapom. A realtek driver is egy rakás semmirevaló hulladék, de előszedtem ezután a SoundMagic fülhallgatómat ami jóval érzékenyebb, és olyan iszonyatos alapzaja van a lapnak, hogy leolvad a fülem. Nem tudom mi lehet vele, de bemenet még sokkal rosszabb. Most eddig ennek az AudioTechnicának van a legnormálisabb hangja.
Lehet a Yenkee se lett volna vészes, ha jó lenne az alaplapom, de ez legalább jó lesz kezdésnek, és tanúlságnak. Egyenlőre működik, aztán érzem, hogy ebből is lesz még egy hoarder polc majd megy a fejhallgatók, és telefonok mellé. Amúgy is jó lesz a mikrofon effektek felvételéhez, és szépen lassan majd upgradelek itt mindent. Eddig is kellemetlen volt, hogy akármilyen gamedev versenyen indultam soha nem tudtam saját hanganyaggal dolgozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPad Pro 11" (M4) (2024) M4 chip Wi-Fi + Cellular 256GB silver ezüst Apple garancia
- újszerű iPad Pro 12.9" (4. generációs) (2020) Wi-Fi + cellular 256GB asztroszürke
- újszerű MacBook Air M2 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar
- Dell Latitude 7410 - Core i7-10610u. 16GB ram, Vil. magar bill, 12 hó gar.
- Thrustmaster ts-xw bázis
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo E490 Notebook i7/16/500
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest