Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Nincs több titok a OnePlus 15R-t illetően, megjött Európába
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Faceless-
őstag
Most csak egy vészmegoldás kellett, bármi normális felszerelést akarok az nem ért volna ide időben, vagy csak áron felül. A Yenkee lehet hibás volt, a Spirit of the Gamer-t meg bontottan törötten kaptam meg, és előttem csomagolták vissza elálláskor..., de most már tudom, hogy ennek nagyjából 50%-a az alaplapom. A realtek driver is egy rakás semmirevaló hulladék, de előszedtem ezután a SoundMagic fülhallgatómat ami jóval érzékenyebb, és olyan iszonyatos alapzaja van a lapnak, hogy leolvad a fülem. Nem tudom mi lehet vele, de bemenet még sokkal rosszabb. Most eddig ennek az AudioTechnicának van a legnormálisabb hangja.
Lehet a Yenkee se lett volna vészes, ha jó lenne az alaplapom, de ez legalább jó lesz kezdésnek, és tanúlságnak. Egyenlőre működik, aztán érzem, hogy ebből is lesz még egy hoarder polc majd megy a fejhallgatók, és telefonok mellé. Amúgy is jó lesz a mikrofon effektek felvételéhez, és szépen lassan majd upgradelek itt mindent. Eddig is kellemetlen volt, hogy akármilyen gamedev versenyen indultam soha nem tudtam saját hanganyaggal dolgozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akvarisztika
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Diablo IV
- Router gondok
- Milyen videókártyát?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontatlan! Csere-Beszámítás! 2028.12.11 Gari! Apple Macbook Air 15.3 M4! 10C/16GB/256GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4060 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest