Hirdetés
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikkolo^^
addikt
Kis érdekesség
Valaki nagyon sok időt tett ennek az orknak a fejlesztésébe.

-
Georg00001
friss újonc
Sziasztok egy olyan miatt érdeklődnék hogy a játék 99%-os viszont a Nemesis Missio pedig 91%-on megállt , de látom hogy van még 3 vagy 4 elfoglalandó terület de nincs ott ellenfél, ilyenkor hogy tudom megcsinálni valahogy hogy oda kerüljön egy kapitány vagy valaki akit legyözhetek és feloldjam a területet, vagy ez ennyi lenne és vége ? Válaszotokat elöre is köszönöm.

-
Anonymus23
veterán
válasz
Pikkolo^^
üzenetére
Agond inkább az, hogy párhuzamosan játszok más játékkal, amit évek óta játszok, és nem akarok átszokni másra, mert ott meg ezek a billentyűk a megszokottak.
Jellemzően nem ennek a játéknak a kiosztása a megszokott, pl ugrás mindehol (99%) space-re szokták tenni, itt meg valami más, most nem ugrik be. -
Pikkolo^^
addikt
válasz
Anonymus23
üzenetére
Előtte és a State of Decay 2-vel játszottam és ott is mások voltak, de szépen megszoktam. Szerintem így is játszható, az átállításra nem tudom a választ.
-
Anonymus23
veterán
Hátha

Meg van már egy jó ideje a játék, de más volt ami lefoglalt, de ma belekezdtem.Van egy dolog ami marhára zavar, mégpedig az, hogy ugye itt a SPRINT az alapból a SPACE-re van rakva, sok egyéb cuccal egyetemben.
Én viszont megszoktam, hogy ilyenre mindig a LEFT SHIFT-t használom, amikor viszont át akarom állítani, akkor a teljes csoportot, ami arra a billentyűre van bindelve átállítja.
Ez tényleg így működik? Mert akkor ez nekem nagyon gáz
Csak a futást szeretném átrakni, mert állandóan félrenyomom (meg még pár másik billentyűt, pl lopakodás), és így játszhatatlan, mivel teléjesen másképp van nekem beidegződve az irányítás... -
Pikkolo^^
addikt
Elég régen halott a téma amint látom, de hátha tud nekem valaki segíteni. Miután átmentem az erdős része (3. terület) és elkezdem gyűjteni a kapitányokat akkor egyszer bejön a Brúz csávó aki adja a tanácsokat és miután elmondta a mondandóját lefagy a játék. Többször próbáltam különböző grafikai beállításokkal, gép újraindítás után is, frissített driverrel, de sajnos ugyanaz. A konfig i3770 & 1050Ti, eddig nem volt ilyen gond, Steam-ről van a játék.
-
jamez
senior tag
a végefelé már 80 körül leszel. jól jön az erődök bevételénél.
-
CJ3
senior tag
válasz
atainprison
üzenetére
Rájöttem
Kicsit Assassin's Creed flash... a tornyok-at meg kell hódítani, mert akkor látom a megszerezhető dolgokat
. Mos tmár Lvl 20-as vagyok
Nagyon belelendültem. -
CJ3
senior tag
Sziasztok
Most kezdtem el a játékot brutálisan leköt. A tegnapi nap 10 órát raktam bele
Az elődjével is eljátszottam de ez most valahogy még jobb lett.
Én az első szálat viszem 11% tartok még csak
(Ithildin door)
Egy kérdés az első pályán össze kellett gyűjteni ilyen fal írásokat, és a lenti templomnál a szöveget beilleszteni. Nekem a térkép csak 5/6 ot mutatott. A 6. ot mikor lehet megtalálni? Vagy bug os a játék? -
jamez
senior tag
Most a csajos történetet viszem, elég jó lett az is. Épp összecsapni készülök a sárgaszemű Talionnal.

-
jamez
senior tag
válasz
atainprison
üzenetére
köszi.

Van ennek a játéknak vége?

40%-ot ír ki nekem, de csak 30 van benne. -
jamez
senior tag
Valaki játszik ezzel a remek játékkal még?
Már új területeken vagyok, de mintha nem tudnék visszaugrani a legelső helyszínre. Nem működik a fast tarvel a tornyokba.
-
EmThor
addikt
Nagyon örülök hogy a júliusi javításban átalakították a végjátékot, a harmadik fejezetet.
Korábban 10 körben kellett körönként egy vagy két várat védeni, erre nem volt türelmem, de most már csak három kör van: az első kettőben 1-1 vár, az utolsóban pedig 3. Utána átvezető videó és stáblista. Aztán jöhet a két kiegészítő.
Kivették a mikro tranzakciókat is, bár játékbeli miriammal is lehetett ládát venni, az erősebb orkok miatt néha hasznos volt. Miriamot most szereztem sokat a régi felszerelések szétbontásával és abból lehet 500 pontért 5 szintet fejleszteni az orkokon. Egyébként sok lenne az unalmas gyűjtögetés.
Nekem nagyon tetszett az eddigi történet is, kíváncsi vagyok merre viszik majd tovább a játékot.
-
csababarca
őstag
akit kineveztem várkapitánynak elárult
francba -
Egonyolc
aktív tag
válasz
TommyGun
üzenetére
mentem össze vissza, de kellett neki egy log off log on, ezek szerint.
ha már,
30-as szintű vagyok, meg van a déli sziget, meg két másik terület (a kezdő melletti, meg a munkahelyről vagyok nem emlékszem...). De a vulkános területnél átlagban jóval magasabb szintűek a kapitányok, vagy vissza kéne menni a Városba?
Ki milyen sorrendben vette végig a területeket? -
Egonyolc
aktív tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
nem, pihent egy napot és lett új Commander.
Ha csak simán "wait"-tel léptettem az időt akkor nem került elő...
-
Dendytv
senior tag
Hát nálam most pihen
egyszerüen nincs rá időm ! Napi 2-3 óra pubg meg a soroztaok amiket nézek ! Hétvégén meg 4-óra pubg +film +sorozat ! A pubg most minden időmet elveszi
majd talán karácsonykor mikor nincs meló! Köszönöm, hogy itt lehettem, majd jelentkezem ha leszrá időm addig is mindenkinek jó Játékot kívánok hozzá 
-
Egonyolc
aktív tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
A második terület amire még act1-ben át lehetett menni. Csak azért írom, mert lehet, hogy azért bugzott..
Szóval volt egy bodyguardja jelölve, oda mentem és ott volt vele együtt.
de lehet, hogy azért mert ez még egy "korai" verzió ami azóta se lett frissítve...

-
Egonyolc
aktív tag
Olyanba futottam bele, hogy ostromon kívül sikerült levágnom a főnököt és most nem tudok ostromolni.
Hiába léptettem az időt megyek másik területre ugyan úgy üres a torony... -
atainprison
senior tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Sehogy sem lehet elvileg emelni a szintjét. Bár én még nem kísérleteztem vele, de ezt olvastam. Összességében nem sok értelme van a felélesztésnek, talán csak annyi, hogy a story befejezése után kapott geart úgy lehet fejleszteni.
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
atainprison
üzenetére
ha beküldöd pits fightba akkor se emel szintet neki ha győz? hm, ez érdekes! kösz az infot
-
atainprison
senior tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Felélesztésenként veszít az adott kapitány 5 szintet, szintet lépni már nem fog tudni, eltűnnek a "tribe treats" képességek, nem tud elárulni, könnyebben lehet tűzzel sebezni, méreggel szemben viszont ellenállóbb lesz. Lehet kihagytam valamit.
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
atainprison
üzenetére
Mi változik felélesztés után ?
-
atainprison
senior tag
Feléleszteni csak úgy tudsz saját kapitányt, ha végigvitted a sztorit és megcsináltad a képesség megszerzéséhez tartozó Minas Morguli champion pit fightot. Plusz követelmény még, hogy sima halála legyen, ne lefejezés, kettévágás, stb.
Mondjuk, ha felélesztetted már nem pont ugyanolyan lesz mint volt sajnos. -
Volt egy kedvenc kapitányom, de meghalt egy várostrom alatt. Fel tudom valahogy támasztani? Vagy nincs valami forge of nemesis, mint az előzőben, ahol esetleg ott van?
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
csababarca
üzenetére
nem, magadtól kell átmenni másik régioba... ez később is így lesz.
-
csababarca
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
valamiért arra számítottam, ohgy ha végeztem azon a területen, akkor átrak a másikra

-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
csababarca
üzenetére
igen ezt mondtam, A story másik régioban folytatódik
-
csababarca
őstag
Sikerült, csak át kellett mennem másik területre!!
-
csababarca
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
A gondor Questek megvannak, a Shelob quest elsőjét meg megjelelölöm de nem találom, ez lehet a gond.
viszont most talán megvan, megnézem meg tudom e csinálni és ad e újabbakat. -
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
csababarca
üzenetére
Ha jól emlékszem így jönnek sorba a questek:
Prologue
1 quest_
ACT 1
Minas Ithil (Gondor Quests)
Quest Name: Fellowship, The Eyes of Sauron, Shadows of the Past, Ruth (Shadows of the Past Missions), The Seeing StoneCirith Ungol (Shelob Quests)
Quest Name: Knife in the Dark, No Man's Land (Gondor Quests), Rain of Arrows, Traitor's GateMinas Ithil (Gondor Quests)
Quest Name: The Arena, Before Dawn, The Fall (Shelob Quests)_
ACT 2
Nurnen
Quest Name: Ring of Power (Bruz Quests)
stb stb
stb stbPedig valamelyik quest még hiányzik neked, vagy a Ruth (Shadows of the Past Missions) küldetés ami a barlangban van.
Ha nem, és szerinted is megvan mindegyik akkor menj a térképre, és zoomolj ki a regionális nézetre (egér görgő) és nézd meg a többi régiót van-e quest ikon, bár szerintem nem lesz, mert még hiányzik valami.(legegyszerűbb ha a menüben rámész a QUESTS menübe és ott végignézed mi az ami hiányzik még (nem "completed").
Ha így se megy akkor tegyél be ide egy screenshotot a quest menüdről -
csababarca
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Elején vagyok igen.
Rámegyek a questre, és minden locked mèg, ami nem azokat megcsinaltam. -
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
csababarca
üzenetére
Gondolom az elején vagy. A story másik régioban folytatódik.
esc >> quests
vagy
M gomb >>> Z gomb
-
csababarca
őstag
nem tudok tovább haladni, Minas Ithilben vagyok, megcsináltam az elérhető küldetéseket, de nem ad fel újat. Shelob memorykat is gyűjtöttem de nem eleget.
Hogyan tovább? a Palanthilokat is emgszereztem, de nem ad be újabb küldetéseket.
-
Egyébként az eléggé homályban maradt az előző részben is, de mi lesz Talion testével, ha meghal? Újratermelődik a levegőből? Mert az orkok többször is mondják, meg anélkül is sejthető, hogy a hulláját jól meggyalázzák, szétvagdossák, stb.
-
lacy86
addikt
Hello,
Aki Xbox konzolon jatszik, legy szives irjon ram.
( 1-2 kerdesem lenne )Koszi!
-
Peace
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Megnéztem youtube-on. Bárhogy másoltam be és írtam felül mentéseket, nem volt hajlandó menni.
-
AD4MINATOR
nagyúr
Nekem az elején írta ki, hogy az új update-el lehet nem kompatibilis a meglévő mentési fájlom, de végül jól beolvasta. Próbáld meg egy netről leszedettel, mondjuk ha már lvl37 körül vagy akkor már a végefelé lehetsz act2ben és utána már csak a boss fight van hátra amit már meg tudsz nézni youtubeon

-
Fisherhun
aktív tag
Hali!
Másnál is recseg a hang játék közbe?
Az utolsó frissítés után kezdte eddig semmi baj nem volt :S
Update:
Hangbeállítások:
Nem szereti a 192khz et :/
48khz en tökéletes -
Peace
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Nem hiszem, hogy a játék, szegény win összeonlik évente párszor, ez most pont egy kékhalál volt. Hiába telepítettem újra és írtam felül a mentés fájlt, nem tudom folytatni. Semmi pénzért nem kezdem elölről, nekem ez így ennyi volt.

-
Peace
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Tegnap gyorsutazás közben lefagyott a gépem, majd újraindulás után elfogadtatta velem újra a jogi feltételeket, ekkor már éreztem, hogy valami baj van. Bedobott menübe és nem volt continue, csak start new game.

-
AD4MINATOR
nagyúr
Hát így visszagondolva a játék kampánya elég szar. Mármint a story. A 4-5 mini-story szál elég rövid, van közte unalmas (Chosen One orcs) és jó (Bruz szála de csak ratbag beszólásai miatt) is. ACT 3 kb. nincs is, az rögtön a boss fight és ennyi

Én megcsináltam mindent kb, lvl 43 körül értem el ACT 4-be, de ha jól tudom lvl60 a max
Viszont ha kaptam volna xp-t a sima orkokért is akkor már lvl 80at nyaldosnám simán annyit legyőztem 
-
Peace
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Én meg még csak ACT 2.-nél járok elvileg 37-es szinten, de már egy ideje elég unalmas. Story küldetéseket csinálgatom, de ha ez a 20 védés befigyel, akkor lehet tényleg betelik a pohár.

-
EmThor
addikt
X1-en Cirith Ungol-ban a gyűjthető dolgokat felszedtem, és elkezdtem ott az első fokuldetest. Most tartok 12 óra játékidőnél.
Össze sem lehet hasonlítani az első résszel a cuccot, persze sok más játékból vették át a legjobb elemeket (Dragon Age kilatos kicskereses, assa Creed lopakodás, far cry gyűjtögetés), de olyan elegyet alkot a saját nemesis rendszerrel ami verhetetlen. Hát még a Diablo-hoz hasonló loot rendszer, oltoztetes, skill-fa, gem-ek, plusz a rengeteg új mozgásforma, pl double jump. Egyedül annyi nyugom van hogy valamikor új loot-nal csak a köpeny színe változik mondjuk ha ugyanolyan fajtát találok.
Meg hát a grafika is nagyon részletes, van napszak valtas, uj effektek, fotó mód is királyság! Nekem a történet is nagyon tetszik eddig, a gyujtogetheto tárgyak, az azokra adott rövid kommentek a szereplőktől mind-mind arról a Kozep-Folderol mesélnek, amit nagyon szeretek. Nagyon látszik Minas Ithil-en is mennyire odafigyeltek, a régi motoros GYU illusztrátor Ted Nesmith is besegített. Meg hát amit már korábban írtam, hogy a feloszlatott Snowblind Studios, akik a War in the North c. kivételes játékot csinálták, őket vette át a Monolith. Kezdve a fő latvanytervezotol az utolsó illusztratorig.
Még annyi, hogy mikor hónapokkal ezelőtt mutatták, milyen szinten van a game, hogy órákat stream-eltek belőle, lehetett tudni mennyire előre haladnak a fejlesztesben, ennek is köszönhető, hogy nagyjabol bugmentes.
A májusi utolsó kiegészítőre említették hogy lesz új sivatagos környezet, arra nagyon kíváncsi vagyok!
-
TommyGun
őstag
Én még itt nem tartok, de a kapitányokat lehet fejleszteni is, én folyamatosan a szintemen tartom őket az arénával, most lvl32 vagyok és minden erődben lvl31-32-es az összes orkom, folyamatosan húzom a szintjüket, vagy ez sem lenne elég?
-
D4v3
őstag
10 stage van, aha. És ugye a ládából nyitott orkok meg elfogott orkok is Talion szintjéhez igazodnak, a kampány után meg 100k xp egy szint 50-60 között és egy nemesis mission ad 3k-t... Van pár technika xp boost költéssel meg legendary ork farmolással kapcsolatban, de ez már nagyon nem kötött le a 4. siege után.
-
D4v3
őstag
Én hagytam is a francba act 4-et végül, 20 ostromot kell megnyerni és egyre nehezebbek, úgyhogy egyre nagyobb szintű orkok kellenek neked is, amiket meg tök unalmas volt már keresgélni. Borzasztó grind az egész így a végére és ha eddig nem is, most érződik, hogy mekkora előny származik abból, ha veszel pénzért egy csomó ládát és nyitsz belőle orkokat. Felmentem inkább youtoube-ra és megnéztem mi a vége a játéknak

-
melega
őstag
A keedvenc játékom volt, de kezd elegem lenni, 5 erődből 4-et megvédtem 1-et nem tudtam előről kezdeti velem a játék a védelmüket.
Két erődből egyet nem tudtam megvédeni megint előről kezdeti védelmüket a játék, és egyre nehezebb szintű orkokat dob be.
Így soha nem kapom meg a true endinget. -
Peace
nagyúr
Nekem is az volt az első gondolatom, hogy mintha szinte semmit nem fejlődött volna a grafika 3 év alatt, pedig ultra-n tolom. Na sebaj. Ezt leszámítva a játék maga kimondottan korrekt!!! A harmadik terület nagyon élvezetes volt, mikor végre megkapjuk a dominate képességet, de utána kicsit leült a hangulat és megijedtem, hogy 4. és 5. terület is csak ebből fog állni és nagyon repetitív lesz. Elkezdtem inkább story küldetéseket csinálni, ahol elérhető volt és így újra elkapott a hangulat és kipucoltam a 4. pályarészt. Most nem tudom, hogy az 5. lesz-e az utolsó, vagy lesznek még lvl 40 feletti mobok is.....majd elválik.

-
válasz
atainprison
üzenetére
Nyomtam most is. Nem is az, hogy szar a grafika. Igazából én is azon gondolkozom, hogy mi az ami nem tetszik benne, de valahogy... A Batman AK-nál éreztem még ezt az előző részek után. Valahogy mattabbak lettek a textúrák, kevésbé fényesek vagy nem is tudom. Szokni kell, de jó lesz ez. Mert egyébként meg minden másban jó a játék
-
válasz
atainprison
üzenetére
PC-n minden maxon. És ezzel egyáltalán nem értek egyet.
-
válasz
atainprison
üzenetére
Valószínűleg a grafika miatt. Sokkal szarabbul néznek ki, mint azelőtt. Mintha egy 10 évvel ezelőtti játékból lennének. Ez a része azért nagy csalódás volt.
-
Tetszik a játék, kb. 5 órát játszottam eddig vele. Jók a fejlesztések és a játékmenetbeli változások, legalábbis, amit eddig láttam.
Viszont akárhogy is nézem, meg próbálok jóindulatúan hozzáállni a grafika nem szép. Biztos más is látja. Valahogy a fényét vették el a textúráknak vagy nem is tudom. De nem lett jó a végeredmény.
A másik meg a Nemesis rendszer. Én azt imádtam az előző részben. Rendesen úgy játszottam vele, mint a Sims-szel
Kerestem egy kedvenc orkot, ami a legjobban tetszett, megölettem vele magam, aztán fejlesztgettem, stb. 
De itt valahogy az orkok is olyan jellegtelenebbek. Meg a Nemesis áttekintő is... Mikor meghalsz, akkor nem mutatja egyenként, hogy ki kivel harcolt, ki kit ölt meg, egy lépésben letudja az egészet. Az előző rész sötét háttere után, ami a kapitányokat emelte ki, a mostani a várral a háttérben teljesen Heroes 3 feelinget kelt bennem. Ambivalens érzéseim vannak ezen a téren. -
melega
őstag
Végigjátszottam, kedvenc játékom lett a Shadow of Mordor után, kiváncsi vagyok a 3-4 év múlva megjelenő folytatásra, tuti videókártya csere lesz miatta ha igényli, majd az új számítógépemen fogom játszani.
-
EmThor
addikt
Zseniális a játék!
Nagyon odafigyeltek a részletekre, pl. Cirith Ungol-ban denevérek röpködnek.
A látvány elsőrangú!
Kíváncsiságból megmásztam Minas Ithil tornyát és a messzeségben halványan látszik Osgiliath és Minas Tirith is!
Tetszik h lehet öltöztetni a főszereplőt. A skill-fa pedig olyan mintha a War in the North-ból került volna ide. Nem lehet véletlen mert az említett játék gárdáját feloszlatták és a tagok ide kerültek a Monolith-hoz. Így a második részre érződik a munkájuk.
-
atainprison
senior tag
Igen, erre én is emlékszem, csak akkor is fura volt, hogy nem volt semmi magyarázat/külsérelmi nyom.
Ezzel ellentétben tegnap a Machine törzsből kettévágtam egy orcot és ő úgy tért vissza, hogy félig robotszerű volt (a címe is az volt, hogy The Machine). Legendary lett és nem kicsit megnőtt a szintje is. Na az tetszett, nagyon jól megcsinálták. -
TommyGun
őstag
válasz
atainprison
üzenetére
Elvileg Ratbag mond egy olyat hogy egy orc csak akkor hal meg tutira ha levágod a fejét

-
Dendytv
senior tag
válasz
atainprison
üzenetére
Olyan nekem is volt
Félbevágom azt jön,hogy hát feltámadtam 
-
-
EmThor
addikt
Gamertech-től vettem kódot a PC/X1 változathoz, csak ajánlani tudom őket. A játékot pedig alig várom hogy elkezdjem, nagy Gyűrűk ura fan vagyok!
-
atainprison
senior tag
-
-
TommyGun
őstag
Én az első területen elég sokat gyilkolásztam, (mármint az első terület amit el kell foglalni) aztán gondoltam egyet feltöltöm az összes poziciót a saját embereimmel, maradt KB 3-4 akit még be kellett törni erre az egyik ilyen küldetésen ahol az én kapitányom neki akart ugrani az egyik ellenfelének, megjelent a már saját kapitányaimból vagy 4 hogy ők most elártulnak, egymás után 4en mondták el a monológjukat...vicces volt
Kénytelen voltam elmenekülni mindegyik hozta a saját kompániáját annyian voltunk mint a ruszkik, aztán egyesével levágtam mindegyiket.A második erődben volt egy szimpi akit megaláztam, kb 25-ös szinten voltam ő meg 28-29? Aztán a megalázásnak hála megtébolyodott és 42es szinten tért vissza...fincsi volt levágni, még jó hogy nem epic vagy legendary lett.
Aztán most összefutottam egy 32-es epic-el amelyiknek az az epic képessége hogy tud idézni egy epic graugot, meg alapból van 3 caragor vele, be akartam fogni de várban volt még 1 kapitány meg halom kicsike és vhogy elmenekült a genya, befészkelte magát aztán egy helyörséghez, úgy hogy ott volt melette a 3 caragor meg a graug, így nem támadtam meg, aztán később csináltam vmi küldit szintén a várban erre megjelent a háztetőn hogy ő bosszút áll rajtam, a haverjai nem voltak ott és elfelejtettem hogy be akarom fogni erre levágtam, pedig kiváncsi lettem volna ostrom alatt ahogy megidézi a spanjait

Volt olyan hogy egy redvás troll amelyiknek volt olyan speckója hogy nincs last chance levágott, vhogy átsiklottam e felett a képesség felett, eltörte a kardomat, vmi fehér szarral kelett csapatnom

Egyből kinevezték muftinak, mármint nem overlordnak hanem warchiefnek, na ott azért kelett várni amíg elcsíptem, meg elég sok szintet is kapott meg EPIC lett belőle de csak levágtam a végén, visszaadta a kardomat amit eltört, még jobbat is de addigra esett egy másik, így irreveláns lett a fegyó...de érdekes buli volt
-
xtro
aktív tag
válasz
atainprison
üzenetére
Wat

-
atainprison
senior tag
Az, hogy hogyan ölöd meg őket szerintem nem releváns, legalábbis ebben a részben. Én szinte mindig úgy ölöm meg őket, hogy kihasználom a gyenge pontjaikat (már ha van ilyen), de nálam már elég sok visszatért a halálból.
Az egyik legjobb: átállítottam az én oldalamra, majd egyszer csak felbukkan és rám támad (elárul). Legendary volt és nagyobb volt a szintje az enyémnél, így még egyszer átállítani nem tudtam, így inkább megaláztam, hogy alacsonyabb szintű legyen. Később megint rám támad, de már más volt a külseje (egy jó nagy tenyérnyom ott volt az arcán). Valahogy megint magasabb szintű lett, mint én (elvileg van egy kis esély arra, hogyha megalázod még erősebb lesz). Megint megaláztam, aztán megint (tehát már összesen háromszor, átállítani nem tudtam mert lett egy Iron Will nevű képessége). Következő alkalommal már a neve mellett az volt, hogy Deranged. Beszélni már nem tudott, csak össze vissza makogott (szegénynek megzápult az agya). Már nem volt meg neki az Iron Will, ezért átállítottam magamhoz és most ott tartok, hogy megtettem Overlordnak (nem biztos, hogy jó ötlet volt egy elmeháborodottat vezérnek választani
).
Másik: Nurnban az összes orc kapitány már az én seregemben volt, így nyugodtan tudtam össze-vissza mászkálni. Egyszer csak hárman egyszerre felbukkantak, azzal, hogy most ők elárulnak, mert unalmas a seregemben lenni (mindegyiknek megvolt az Iron Will, ezért inkább csak simán kinyírtam őket). -
Voltak ott is ilyenek, többször is találkoztam ilyennel. Azt hiszem az volt a lényeg, hogy azzal a módszerrel kellett megölni, ami benne volt a weakness-ei között. Ha a stealth finisherekre volt érzékeny, akkor, ha azzal ölted meg, már nem tudott visszatérni. Ha a combat finisherek, akkor azzal kellett megadni neki az utolsót. Ha csak simán levágtad, akkor utána visszatért,
-
Dendytv
senior tag
Egy Bagga nevezetű Ork le tudott ölni így lett belőle 10-szintű mondom OK elmegyek megkeresem azt Bosszú, levadászom,így is lett de elmenekült 2x-is ! Harmadjára megöltem ! Mondom ezzel végeztem megyek tovább Minas Ithil-ben vadászok kicsit Ork Főnökökre + csinálok pár mellék küldit ! Így is volt mikor látom, hogy Bagga megkeresett Visszatért a halálból s le akar ölni mondom
De ő itt mar 14-es szinten volt Legendary ! Elég volt leölnöm De sikerült félbe vágtam. Fel vettem a Legendary cucc-ot ! Megyek tovább célomra Ork-öt ölni ! Nem telik el egy óra sem mikor ő ismét vissza tért és ismét le akar velem számolni ! De már csak 12-es szinten volt ismét Legendary volt a neve mellet ! De most nem dobott Legendary cuccot ! Kíváncsi vagyok vissza tér-e még ! Bosszulni
Elég érdekes volt ilyennel az előző részben nem találkoztam ! -
Dendytv
senior tag
Szerintem megpróbálhatod ! Az én Régi Vasamon elmegy High-on 60FPS egyes helyeken de 40-35 alá nem esett "még"
Bár lehet sokat segít a procinak az 1050 de szerintem a Hd7950 is elég lesz ! Egy próbát megér ! Nagyon el lett találva az optimalizálás ! (És ezt negy szó 2017-ben kimondani
) -
Emu
őstag
Kollégák!
I5-2400
8gb ram
Hd7950
konfig mellett játszható még élvezhető grafikán (FHD)?Köszi!
-
törölt tag
28 óra után eljutottam a story végére. Írtam egy hosszabb véleményt, de mivel spoilereket is tartalmaz, nem ide raktam be, hanem az xbox topikba.
xbox topikos hsz(#34) Dendytv - Vissza lehet majd menni és vissza is kell. Lesz még ott dolgod bőven

A különböző területeken különböző ork seregek vannak. Az orkjaidat át tudod küldeni más területre. -
Dendytv
senior tag
Nah ma toltam bele vagy 3-órát
Egész jó lett ! Minas Ithil-ből már ki tudok jönni mehetek az új területre ! Csak azt nem értem,hogy akkor kész
Tehát Minas Ithil-ben meg csináltam minden küldetést és már csak a gyűjthető cuccok vannak hátra ? Vagy még lehet ott csinálni valamit ? Meg az ottani Ork rendszer oda vonatkozik ? (Nemesis) Tehát akik ott vannak Orkok más helyen más orkok lesznek az ottani vadászatra ? -
atainprison
senior tag
Most nyomtam le egyben 6 órát. Hát nem rossz
. Jóval nehezebb nemesis módban, mint az első része szerencsére. -
xtro
aktív tag
Valaki lát különbséget medium és high között?

Én semmit. De azért verem arra hogy highon van
-
Dendytv
senior tag
Nekem még 6-Óra és lent van
Holnap meg szombat
Jujj de nem alszom holnap 
-
xtro
aktív tag
válasz
atainprison
üzenetére

-
PeTeR_33
tag
..
-
xtro
aktív tag
válasz
atainprison
üzenetére
Akkor csinálok helyet a HDD-n. Köszi
-
atainprison
senior tag
Úgy tudom, hogy az online módhoz csak a vendetta küldetések tartoznak, illetve nem ostromolhatod meg más játékos előre elkészített erődjét (plusz Te sem állíthatsz össze mások részére erődöt). Meg vannak napi, heti küldetések, amik a már fent leírtakhoz tartoznak.
Összességébe szerintem nem maradsz le sok mindenről offlineban. -
xtro
aktív tag
Valaki meg tudná mondani hogy mi a különbség az offline és az online mód között? Mármint mik maradnának ki?
Köszönöm
-
Fitzgerald
veterán
Játszottam pár órát az elmúlt napokban, nem volt még sok időm rá.
Első benyomások: az első területen (Minas Ithil) még nem sok mindent mutatnak meg az új játékmenetbeli elemekből, volt is egy kis hiányérzetem. Ez simán lehetne a Mordor is.
A látványon nagyon minimálisat csiszoltak csak, alig szebb valamivel a játék, mint a Mordor volt (cserébe a gépigény is korrekt).
Sok a Mordorból egy az egyben átvett, rehashed szöveg, ork-beszólás is (the strategy is flawed, stb.).
Az egyszerű gruntok is gyakran ismételgetik ugyanazokat a hülyeségeket egymás után, a Mordorból nincs ilyen emlékem (10 napja végeztem vele, elég frissek az emlékek).
Szóval láthatóan nem fektettek nagy hangsúlyt a körítésre.
Vannak viszont új mozdulatok, animációk már a játék elején is. A harc nagyon hasonló a Mordoréhoz, de azért nagyon picivel taktikusabb már az elején is, ami jó.
Az az igazság, hogy nekem a régi skillfa jobban bejött, és a gemes rendszernél is jobban tetszett a rúnázgatás.
Van egy olyan érzésem, hogy csak azért lettek "átdolgozva" a játéknak ezen részei, hogy legyen valami látszata annak, hogy csináltak is valamit három évig a fejlesztők. Gyakorlati hasznát nem látom eddig a változtatásoknak.
És akkor jöjjön ami tetszett: az új Nemesis-rendszer már az elején is igen szórakoztató, a kapitányok kergetése továbbra is a legerősebb része a játéknak (eddig, írtam hogy még csak pár órám van benne).
Már az első terület sem kicsi, de ha kizoomolsz a térképen látszik, hogy csak egy apróbb része lesz az összes bejárható területnek.
A cserélhető itemek, rare/legendary loot is jópofa. Ezekhez tartozik challenge is, ha szeretné az ember az általuk nyújtott bónuszt maximálisan kihasználni.
Összességében véve nem tűnik rossznak eddig a játék, csak három év után azért többet vártam volna.
Kíváncsi leszek az ostromra, meg a játék későbbi szakaszaiban a hierarchia manipulálására, hogy ezek merre billentik majd a mérleget. -
.LnB
titán
PC-n. Volt Denuvo, nincs Denuvo.
-
törölt tag
A kismillió grafikai opció készítésekor senkinek nem jutott eszébe egy FOV slidert is a játékba rakni ? Vicc ez a kameranézet így.
-
atainprison
senior tag
Nem kicsit irigylem azokat, akik már tudnak vele gémelni. Nekem ma hozza a futár, de csak péntek környékén tudom elkezdeni csapatni.
Mindenesetre jó játékot mindenkinek! -
törölt tag
-
Nagy.Úr
tag
Most töltöm elő Steamen
Szép mérete van a maga ~66 gigájával, habár nem is nagyon számítottam kevesebbre (nem olvastam gépigényt)
Kíváncsi vagyok rá már nagyon, előző részbe is beleraktam nem kevés órát, remélhetőleg nem hiába kapott ilyen magas értékeléseket. -
melega
őstag
Úgy nézem ebben a játékban is van több száz óra. néztem Mordor 23 kis térképre van felosztva, és egy kistérkép jó pár területre. El lehet vele lenni egy darabig
-
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Nekem fent van a kardon az a last chance-es rúna, ami esélyt ad, hogy túléld, ha leverték az életed, így nem szoktak véletlenül megölni

-
Fitzgerald
veterán
Azt bírom amikor 30 uruk-al harcolsz egyszerre, meg még 4 kapitánnyal, és menekülés közben egy ilyen kis lvl1 csipa öl meg gyakorlatilag véletlenül, mert ő ver rád utoljára. Hogy örülnek utána a fejüknek.
Amúgy most már én is gondolkodom a vásárláson, mert ahogy látom már csak 2 játék jön pécére ezen kívül idén, amit teljes áron is megvennék (Total War: Warhammer 2, The Evil Within 2). Szóval szerintem bele fog férni a költségvetésbe, de az értékeléseket azért megvárom.
-
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Én tegnap órákig csak kószáltam, hogy találjak egy olyan kinézetű orkot, akit kapitánnyá akarok tenni és megölessem vele magam. Nem egyszerű, na, ha válogatós az ember

Közben előrendeltem a Shadow of Wart is

-
Fitzgerald
veterán
Én elkezdtem kb. két éve, de túl sok végigjátszandó jó játékom volt akkoriban (Witcher 3, GTA V, MGS V, meg még egy pár), így eléggé elfelejtődött. Viszont azóta ezeket végigjátszottam, volt amit többször is.
Úgyhogy most a közelgő folytatás kapcsán nekiálltam én is újra, és jól tettem.
Kb. egy éve közel 100%-ra játszottam az Arkham Knight-ot is, kellett már valami hasonló játék, ami lehetőleg nem Assassin's Creed (azt nem szeretem). A harcok és a nemesis rendszer elég szórakoztatóak ahhoz, hogy hosszabb ideig lekössön. Ez a darkosabb, komorabb hangulat meg tökre jól áll a frencsájznak.
Ha nem is teljes áron, de valamikor majd azért begyűjtöm a folytatást én is. -
Én most kezdtem el újra végigjátszani a Shadow of Mordor-t, hogy friss legyen az élmény. Ha lesz legalább olyan jó ez a játék is, már megéri.
-
atainprison
senior tag
-
atainprison
senior tag
-
atainprison
senior tag
-
melega
őstag
Én már elő is rendeltem a szegedi 576-tól alig várom hogy játszhassak vele.
Az első része a kedvenc kalandjátékom. A Gyűrűk ura regényeket is szerettem.
A gameplay videók és trailerek jók.
Úgy néz ki imádni fogom a sok éves formára vágott gyorscsomagolt sablonjáték után. -
atainprison
senior tag
Játék neve: Middle-earth: Shadow of War
Játék típusa: Akció RPG
Fejlesztő: Monolith Productions
Kiadó: Warner Bros. Interactive Entertainment
Platformok: PlayStation 4, Xbox One, Microsoft Windows
Játékmotor: LithTech
Megjelenés: 2017. október 10.Sziasztok!
Nemsokára megjelenik a nagy sikerű Middle-earth: Shadow of Mordor folytatása a Shadow of War, ezért gondoltam nyitok róla egy topikot. Személy szerint már nagyon várom, a fejlesztők által kiadott videók alapján messze túl fogja szárnyalni elődjét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- Gyúrósok ide!
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Milyen autót vegyek?
- Mikrotik routerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Vadiúj AMD konfig összeszerelésre vár .
- új iPhone 17 Pro 256GB silver ezüst független Apple 1 év garancia
- új iPhone 17 Pro 256GB deep blue mélykék független Apple 1 év garancia
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 17 Pro Max 256GB deep blue mélykék független Apple 3 év garancia iStyle
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 8500G/7600/8700G/7800X3D processzor 3 év 27% áfa
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Valaki nagyon sok időt tett ennek az orknak a fejlesztésébe.

Kicsit Assassin's Creed flash... a tornyok-at meg kell hódítani, mert akkor látom a megszerezhető dolgokat
Nagyon belelendültem.

egyszerüen nincs rá időm ! Napi 2-3 óra pubg meg a soroztaok amiket nézek ! Hétvégén meg 4-óra pubg +film +sorozat ! A pubg most minden időmet elveszi