Hirdetés

Aktív témák

• mogadishu

csendes tag

válasz Andris21_ #65 üzenetére

Ha a Micro$oft mellett döntesz, akkor sztem mindenképp a 3.0-át vegyed, egyrészt azért mert nagyon strapabíró és tartós, másrészt meg azért mert nincs lekorlátozva 100 Hz-re az USB-rate-ja. Én 2 évig használtam ilyet, és még lehet hogy ma is használnám, ha a gombja nem kezdtek volna kicsit érzéketlenné válni. Egyébként ezenkívül más baja nincs, ma is használható, itt figyel a polcon tartalékban. :)

A Logi MX500-at és a Razer DB-t úgyszintén tudom ajánlani. Az első csak pár hét kipróbálásra volt nálam, de semmi gondom nem volt vele, és nagyon precíz. Az utóbbi meg kb 1 hónapja van meg és szintén nagyon precíz. Mindkettő simán bír 500 Hz vagy afeletti USB-rate-et. Tartóssággal kapcsolatban nincs tapasztalatom, de 1-2 évet ezek is tutira kibírnak, nagy terhelés mellett is.

Logi MX510 még sose volt nálam, de tudom, hogy annak is le van fixálva 250 Hz-re a rate-je. Sokaknak ez nem szempont de én úgy vettem észre, hogy nagy rate-el (>=500 Hz) sokkal finomabba mozgás, főleg ha nagy felbontásban jáccol.

Na így nagy hirtelen ennyi jutott eszembe. :)

Aktív témák