Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Soundcore Liberty 4 Pro - basszus!
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
Új hozzászólás Aktív témák
-
Talala
senior tag
Sziasztok!
Olvastam korábban, hogy sokaknál jelentkezett az a probléma, hogy folyamatosan kijelentkeztet az edge.
Átfutottam a topikot, de csak a kérdéseket láttam erre vonatkozóan.Lett esetleg bármi megoldás a jelenségre?
-
Talala
senior tag
válasz
tordaitibi
üzenetére
Ha erre gondolsz. (Gyorshivatkozásnak nevezi az edge)
Parancsikon gombra katt és beírod a kívánt oldal címét majd adsz neki egy nevet. -
Talala
senior tag
Sziasztok.
Telepítettem pár bővítményt az Edge-hez (bitwarden, floccus, adguard), és borzalmas lassulást tapasztaltam, általában mindenhol, de főleg YT. Van hogy másodpercekbe telik mire kattintás után betölt egy videó, és van hogy 480p-n játsza. Előtte nem fordult elő ilyen. Ha kikapcsolom az említett bővítményeket se lesz sokkal jobb a helyzet. Szerintetek lehet ez az ok és távolítsam el őket vagy máshol keresendő a hiba? Chrome pörög ahogy kell pl. -
Talala
senior tag
Sziasztok. Mitől lehet hogy 1-2 weboldalnál nem tölti ki az edge a jelszavakat csak a felhasználónevet? Próbáltam többször törölni majd újra menteni a bejelentkezést, de semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22 (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Asus TUF B760-Plus Wifi DDR5 (kis hibával)
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Intel Core i7-4790 4-Core 3.6GHz - LGA1150
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest