Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mire a levelek lehullanak, jön a Nothing OS 4.0
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Lassan teljes a Xiaomi 16 tudáslistája
- Nyolc év után a Spotify eljutott a veszteségmentességig
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kempinglámpa helyett kürt
- Vivo X200 FE amire vágytam
Aktív témák
-
törölt tag
A Bluetooth headset PC-vel topic pont jó lesz a témának.
Ezt zártam.
-
extrin
csendes tag
na a driver meglett szerencsére és fel is lett téve. De nem nagyon akarja felismerni a fülesemet. windows xp-m van. jobb alsó sarokban kijön a bluetooth ikon és ott annyi van hogy "start using bluetooth" meg "bluetooth device not found". nem is lehet elinditani itt semmit hogy keressen eszközt
-
extrin
csendes tag
Sziasztok,
nem nagyon tudtam hova tenni ezt a témát tehát ide írtam.
Van egy dell bluetoothos fejhallgatóm és a géphez akarom csatlakoztatni csak hát nincs rajta bluetooth viszont van egy microcom bluetooth usb adapterem de nem tudok találni hozzá drivert és szeretném ha ebben tudna valaki segíteni honnan tudnék szerezni.
Sajna nincs semmi info ráírva az usb-re csak, hogy microcom ezért nem is találtam én semmit.
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hardcore café
- Kerékpárosok, bringások ide!
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- 3D nyomtatás
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- DOTA 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Villanyszerelés
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RTX 2060S 8GB Rampage SHIVA 600W
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest