Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
Nem voltam hajlandó elküldeni kb. 700 fontot csak úgy, hanem kértem rendes invoice-t vagy goods/service befizut. Nem ment bele, hajtogatta, hogy tizenéves reg és megbízható és stb. El is hittem neki. Csak épp elég dolgom volt már itthon is a rendőrséggel mert átverés/lopás történt, ilyenekbe nem megyek bele, legyen vele boldog az új tulaj, jól járt vele.
Capture miatt meg nagyon Olyra vágyom, baromi sokat segítene. De ezek a videók, tényleg olyanok, hogy falnak megyek. Alternatív: venni majd G7 vázat is mellé olcsiba...ajjaj, ugye. Szvsz ez szánalmas amúgy.
szerk.: Mondom, ez már nekem sem begyere. Ebben is dolgozom, láttam már rendes cégszerű csalást/lopást is bőven, nem azért dolgozom, mert más lusta.
-
pandur99
aktív tag
12-50. 50e-ért kapható használtan, és a hírénél sokkal jobb. Én E-M5-ön ezt használom, és ha úton vagyok, szinte nem is teszek fel mást, a többi pihen a táskában. A 12 mm tájképnél és városban nagyon jó szolgálatot tesz, és ha alkalmanként rövid a vége, a digitális 2x-ezővel szódával elmegy.
-
frankstork
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged