Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dolphin
tag
Egyebkent nem ertem az mft vonal uvegeit. Van egy hatalmas elonyuk a gyartasban es tervezesben, megpedig a meret (bajonett, erzekelo). Ha APSC-re meg tudjak oldani a jo rajzolatu, APSC-hez jo fenyereju uvegeket elerheto aron, mft-n miert nem?? Lehet jonni 1.8 fix, 2.8 zoom uvegekkel, de mft-re ez csak egy kozepes probalkozas szerintem, holott a versenykepesseget hirdetik a nagyobb erzekeloju rendszerekkel. f4-5.6-ot mar meg sem emlitem, szerintem az vicc kategoria. En ezt nagyon sajnalom a rendszerben.

Ui.: mielott: nem akarok vallashaborut inditani, se nagyon hasonlitgatni konkretumokkal, pusztan az mft uvegekkel van nemi problemam, hamar neha igencsak zsebbe kell nyulni ertuk.
-
madgie
titán
A GH5 meg 725. Csókolom, MFT

Az a lejka papíron jól fest, de a GH5, basszus, ki álmodta az új helyére a Rec gombot? Egy videós váznál (mert ugye a GH4-et is arra használják a legtöbben) ilyen elérhetetlen helyre tenni a videofelvételt indító gombot... na ezért külön vállveregetést érdemelne a Panasonic.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Assetto Corsa EVO
- Crimson Desert
- Mi lesz a Facebook fiókoddal, ha meghalsz?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 3D nyomtatás
- Múltidéző, bézs toronyházakkal villant a Thermaltake
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- XPEnology
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 1000GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- ASUS Zenbook 14 OLED i5-1340p 16gb ram 512gb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok Garancia
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
- iPhone 13 128GB 100% Green (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)