Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
válasz
madgie
üzenetére
Ezaz, hogy kettőn áll a vásár. Hogy melyik a hunyó nemtom. De ettől még tényleg gáz, hogy a legfőbb erénye nincs kivesézve a canonhoz szokott dp-nek és hogy PS/LR-on kívül nincs más programjuk. De az apróhírdetésekben is így van, ha nincs odaírva a sigma, tamron... obihoz hogy milyen a bajonett biztos lehetsz benne hogy EF
Valszeg számukra a raw konverter a LR, mint a titkárnőnek a szövegszerkesztő az msoffice, autó meg csak bömös lehet
Csak a szűklátókörűség bosszantó és hogy engem meg pár lelkes amatőrt nagyon érdekel a panaG7 
-
PNP
őstag
válasz
madgie
üzenetére
Nem arról van szó, hogy hibátlan lenne a G7, csak a dpreview szerintem kissé túltolta a kritikát. Én az Oly stabilizátorát hiányolom belőle nagyon, főleg mert valamiért az objektív gyártók úgy gondolják, hogy a stabinak annyi a dolga, hogy a gyenge fényerőt kompenzálja, így aztán fényerős objektívbe elvétve építik bele.
theporcupine: én most azon gondolkozom, hogy motorizált follow focust kellene csinálni hozzá. Ott könnyen megadható két végpont, állítható a sebesség, sőt oda rakom a potmétert, ahova akarom.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 24GB 1TB RTX 4060 8GB
- MSI Gaming Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4060 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple MacBook Neo 13" 512GB Touch ID Indigó Bontatlan / 27% áfás ár
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Valszeg számukra a raw konverter a LR, mint a titkárnőnek a szövegszerkesztő az msoffice, autó meg csak bömös lehet