- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
Aktív témák
-
Tibi98
tag
Egy esti UP!
-
Cane
őstag
Ez is egy fa alapanyagú ház. Elég barátságos külsővel. Csekkold:
[L]http://bit-tech.net/article/115/[/L]
Teksztboj! Ne számítógépezz sokat. Ártalmas: eltunyulsz, rontja a szemet
...És ez nekünk is árt.
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
2 mm talán a legvékonyabb létező faanyag, mdfből kicsit kevesebb de soha nem 0,7.
[Szerkesztve] -
TexT-BoY
addikt
válasz
.::cHeKkk::. #18 üzenetére
kivágás:
hát akko bementem oszt a bedobtam a gázra a rudat amivel vágtam na osztakko felmelegitettem a botot oszt kimentem oszt a kirajzolt mintát azt igy beléje égettem... miko készvótam letörtem a maradékot oszt azt énekeltem hogy olárioláriolári ó ujra esika hó:DDD
aztán lecsiszovátam a 2000uncigcváncigos csiszolopapirral és leföstöttem:DDD
az ötlet mindenesetre jó! -
TexT-BoY
addikt
válasz
.::cHeKkk::. #16 üzenetére
:DDD
és ha öszeszerelés után kábeltrendezel akkor csak anyi a dolgod hogy forasztoval beleolvasztod a kábelt a falba.... mekkora ötlet!!:DDD
csak neked nem 0,7 mm hanem 70mm lesz:DDD -
.::cHeKkk::.
tag
lehet extrém de én találtam egy keretet (valami régi codegenét). Meg egy oldallapot hozzá... Na nekem ebből lesz gépem méghozzá nikecelből !!! MErt rájöttem szupi kis dolgokat lehet vele csinálni ... Találtam olyan festéket amellyel lefestve azt a hatást kaphatom mintha kőből lenne (festés előtt egyenletlenre maratom csiszolom) Természetesen ebben az esetben a szellőzésre is nagy hangsúlyt kell helyeznem hisz a nikecel szigetel de igyexem ha kész lesz (már alakul) rakok fel képeket!!!
-
Horny256
senior tag
A 0,7mm az furnér vastagság.Abbol házat?
-
Tibi98
tag
Cső! Nekem van egy sanda gyanum, hogy Tomsa 0,7cm-re gondolt, ugyanis hangfaldobozba akarja rakni (az előbb beszéltem vele).
-
_Volkovy_
nagyúr
taltos a papír kigyullad :D
-
LukE
veterán
L3zl13-> 0.7mm acelbol nem1 gyarto gyartja a hazait, a legtobb alu haz falvastagsaga sem megy 1mm fole (LianLi 2mm-esbol gyartja)
Taltos-> fizikai vedelme a haznak, EM interferencia szurese mindket iranyba, meg asszem van meg valami tuzvedelmi okossag is. -
taltos
senior tag
Csak naív kntár vagyok, még csak meg sem karcoltam soha a házam, de...
...ez nem lenne elég, ha a merevítés másból lenne? Végülis, ha az élei jól meg vannak csinálva, akkor a burkolat lehet akár papír is (vagy semmi is), nem? :F -
T-800
tag
A stabilitást az anyag merevsége határozza meg. Ez pedig a vastagságon túl a sűrűség is befolyásolja. Vagyis nem lesz instabil, ha megfelelő minőségű fát választ. Ezt persze nem tudjuk, mivel bútorlapból van 1000 féle.
Tomsa:
Fát a legkönnyebb otthon házilag megmunkálni, ezért jó választás. Nagyon szépet is lehet csinálni belőle és ha mondjuk érzékeny vagy a zajra, akkor találszhatsz jól hangszigetelő anyagot is. Ha van valamilyen konkrét elképzelésed (az anyagon túl) oszd meg velünk, mert így elég keveset árultál el eddig, pedig érdekes a téma. Láttunk már 1-2 gyönyörű faházat. -
Baree95
csendes tag
Helló! Csináld tejes ládába!
Az egész jó állítólag!
:)) -
Dj_Tomsa
csendes tag
Én 0,7mm vastag butorlapból szeretném elkészíteni, segitsetek???:O
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Napelem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest