Hirdetés
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 400 Lite - szegény ember kameragombja
- A Galaxy M56 is szépen lefogyott
- Nubia Red Magic 10 Pro - erő van, nyelvtudás nincs
-
Mobilarena
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Serricon
senior tag
válasz
mgoogyi #38122 üzenetére
Igen akkor valószínűleg nem visszaforgatós adó volt, eleinte még azokat néztem, ha jól emlékszem Bogle Heads-en volt szó valami 41%-os adóról, de akkor az osztalék után lesz..
Legelőször M1, Robinhood nevekkel találkoztam, beleéltem magam milyen nagyszerű, könnyen kezelhető appok, bármennyivel, automata portfólió.. stb.. aztán kopp.. nálunk semmi ilyen nincs
Már be is voltam regelve egy hasonlóra mikor rátaláltam erre a TBSZ-es módszerre.. és elkezdtem újragondolni mit hogyan.justetf-et nézegettem már, elég sokat, oda vissza keresgetve mi lenne jó, abból mi van RC-nél, de ezek a technikai dolgok kicsit bezavartak.
Valószínűleg akkor maradok egy itt ajánlott ETF-nél kezdésnek + állampapír.
(#38121)Lex Icon:
Igen ez vállalható opció, akkor még kevésbé kell aprózni, a papír meg összegyűlik mellette majd.Köszönöm a segítséget, átnézem a dolgokat újra ezek alapján.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gumi és felni topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Crypto Trade
- iPhone topik
- PlayStation 4
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Makulátlan! HP EliteBook x360 830 G8 Érintős Fémházas "Kis Gamer" Laptop 13,3" -50% i7-1185G7 16/512
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest