- A Dreame három okostelefont mutatott meg Lengyelországban
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
aesir
veterán
válasz
steve@prhw
üzenetére
Kimondtad a kulcsszót, kompromisszumokat kell kötni. Te nem kötsz, mert gyűlölöd Pestet.
Én is gyűlölöm. Mégis ahogy alakult az életem, már másodszor költöztem vissza ide. Nyilván ha a távolból gyűlölködöm, nem tudom megvalósítani azt, amit szerettem volna.
Egy szót sem ejtettem arról, hogy csak a pénz és az elismertség számít. Nagyon nem, viszont jelentősen megkönnyíti az életet. Teszem hozzá, ebben a mocskos embertelen városban ismertem meg életem párját.
Az irreális álmok kergetését én is károsnak tartom, viszont sokszor ami elsőre irreálisnak tűnik, esetleg kiderül hogy mégsem az
Ha egyáltalán semmit nem teszel érte, akkor természetesen irreális marad. És természetesen nem arra gondolok ezzel, hogy lottóötös meg találsz a János-hegyen egy aktatáskát tele dollárral.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Amazon Fire TV stick/box
- A Dreame három okostelefont mutatott meg Lengyelországban
- Gaming notebook topik
- Miért tűntek el ezek a PC-alkatrészek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Windows 11
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- További aktív témák...
- Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG HSM
- Eladó 4GB DDR4 laptop RAM-ok (SO-DIMM) többféle órajellel ( 10 darab )
- OHH! MSI CYBORG 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% i7-13620H 10Mag 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ELADÓ 4 darab 8GB DDR4 ECC Registered (RDIMM) Szerver RAM modul
- Építőipari csomag (vakológépek, targoncák, építőipari eszközök és kellékek, egyéb, sok más)
- Apple iPhone 17 256GB fekete használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) Apple garancia 2027.02.11
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
- ASUS Vivobook Go E1504GA-NJ284TW Notebook
- Apple iPhone 17 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ha egyáltalán semmit nem teszel érte, akkor természetesen irreális marad. És természetesen nem arra gondolok ezzel, hogy lottóötös meg találsz a János-hegyen egy aktatáskát tele dollárral.