Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
bandiras2
üzenetére
10000 éves??? szvsz az ősember nem foglalkozott ilyesmivel, hogy ó bárcsak eljutnék oda, majdhogynem örült, hogy ly.k van a h*tsóján , illetve élelme van. Valószínűleg túl maradi vagyok, de különösebb ''haszná'' nem látom a dolognak, mint azt, hogy lám ezt is elértük, kitűztüka angy amerikai zászlót, elmondhatjuk, hogy fasza gyerekek vagyunk. Jobban belegondolva persze lehet azt mondani, hogy nade a holdjárgány, meg így sokkal precízebb eszközöket készítenek, nade minden bolygó más, ezt kicsit ahhoz tudom hasonlítani, hogy pl. norvégiában nagy valószínűséggel tök felesleges a mo-n ismert nyárigumi, más kell, mert mások a körülmények.
Még mielőtt félreértene valaki, nem lekicsinylem a holdra lépés fantasztikus voltát, csupán úgy érzem ez az emberiség, az emberi elme és tudás természetes velejárója volt, hogy egyszer ez is eljön, elérkezik.
De valószínűleg félreérthettema címet, mert én az élet+ álmát kapcsoltam össze gondolatban, tehát életcélt , mint olyat, nem pedig felfedezni , kitalálni dolgokat.
bandiras2: '' azok viszik előre az embert.'' No és akkor hova tartunk? Hova előre?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Napelem
- Eredeti játékok OFF topik
- Gitáros topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Dobozos Szinte Új HyperX Cloud Alpha Bolti ár:27k INGYEN FOXPOST
- Samsung Galaxy S25 Ultra - 256 GB - szürke (341) újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - 256 GB - fekete (340) Használt, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Hitachi Travelstar 500 GB SATA II 2,5 Notebook HDD
- Új RAZER Kaira X For Xbox Blue Bolti ár:15k INGYEN FOXPOST
- AKCIÓ! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lego replika Tokyo 20051 építőkészlet doboz nélkül
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Z790 i9 13900K 64GB DDR5 1TB SSD RTX4080 16GB Aerocool P500B Digi ARGB ADATA 850W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest