Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- iPhone topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
bandiras2
üzenetére
10000 éves??? szvsz az ősember nem foglalkozott ilyesmivel, hogy ó bárcsak eljutnék oda, majdhogynem örült, hogy ly.k van a h*tsóján , illetve élelme van. Valószínűleg túl maradi vagyok, de különösebb ''haszná'' nem látom a dolognak, mint azt, hogy lám ezt is elértük, kitűztüka angy amerikai zászlót, elmondhatjuk, hogy fasza gyerekek vagyunk. Jobban belegondolva persze lehet azt mondani, hogy nade a holdjárgány, meg így sokkal precízebb eszközöket készítenek, nade minden bolygó más, ezt kicsit ahhoz tudom hasonlítani, hogy pl. norvégiában nagy valószínűséggel tök felesleges a mo-n ismert nyárigumi, más kell, mert mások a körülmények.
Még mielőtt félreértene valaki, nem lekicsinylem a holdra lépés fantasztikus voltát, csupán úgy érzem ez az emberiség, az emberi elme és tudás természetes velejárója volt, hogy egyszer ez is eljön, elérkezik.
De valószínűleg félreérthettema címet, mert én az élet+ álmát kapcsoltam össze gondolatban, tehát életcélt , mint olyat, nem pedig felfedezni , kitalálni dolgokat.
bandiras2: '' azok viszik előre az embert.'' No és akkor hova tartunk? Hova előre?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest