Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tildy

nagyúr

válasz bandiras2 #309 üzenetére

10000 éves??? szvsz az ősember nem foglalkozott ilyesmivel, hogy ó bárcsak eljutnék oda, majdhogynem örült, hogy ly.k van a h*tsóján , illetve élelme van. Valószínűleg túl maradi vagyok, de különösebb ''haszná'' nem látom a dolognak, mint azt, hogy lám ezt is elértük, kitűztüka angy amerikai zászlót, elmondhatjuk, hogy fasza gyerekek vagyunk. Jobban belegondolva persze lehet azt mondani, hogy nade a holdjárgány, meg így sokkal precízebb eszközöket készítenek, nade minden bolygó más, ezt kicsit ahhoz tudom hasonlítani, hogy pl. norvégiában nagy valószínűséggel tök felesleges a mo-n ismert nyárigumi, más kell, mert mások a körülmények.

Még mielőtt félreértene valaki, nem lekicsinylem a holdra lépés fantasztikus voltát, csupán úgy érzem ez az emberiség, az emberi elme és tudás természetes velejárója volt, hogy egyszer ez is eljön, elérkezik.
    De valószínűleg félreérthettema címet, mert én az élet+ álmát kapcsoltam össze gondolatban, tehát életcélt , mint olyat, nem pedig felfedezni , kitalálni dolgokat.

bandiras2: '' azok viszik előre az embert.'' No és akkor hova tartunk? Hova előre?

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák