- iPhone topik
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- iOS alkalmazások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
FLATRONW
őstag
Szerintem túlbonyolítjátok a "jó cselekedeteket".
Első végigjátszás alkalmával az első pályán a gitárt sem találtam meg, a templomban pedig öltem. Mégis a pálya végén a jó befejezést kaptam.
A megoldás egyszerű. Ölni szabad, de amikor a banda utolsó tagja észreveszi, hogy egyedül maradt és megadja magát, akkor csak kiütni szabad őt. A lényeg az, hogy ne kapj rossz "bevillanást".
Lényegében semlegesnek kell maradni a jó és rossz cselekedetek tekintetében. Ha nem csinálsz semmi jót, akkor rosszat se csinálj.[ Szerkesztve ]
-
FLATRONW
őstag
válasz gainwardgs #1102 üzenetére
Ez így van, a benchmark a legterhelőbb jeleneteket állítja össze, amikkel jó eséllyel a játékban nem is találkozunk. Lényegében ez egy legrosszabb eshetőséget mutat be.
-
FLATRONW
őstag
válasz - = Zk = - #1001 üzenetére
Akkor honnan tudod, hogy hogyan fut a játék?
-
FLATRONW
őstag
válasz - = Zk = - #998 üzenetére
Frissítsd a monitorozó programot. Ha RTSS-t használsz, akkor azt, nem biztos, hogy a régi már támogatja az RTX sorozatot.
-
FLATRONW
őstag
Ugyanaz, mint az Exodus Blues, csak kicsit másfajta feldolgozásban,
-
FLATRONW
őstag
Ezt én is majdnem beszoptam. A lemezen lévő alkalmazás a webes felületre küldött, hogy adjam meg a kulcsot.
Szerencsére már korábbról telepítve volt az alkalmazás, és steam-es berögződésem miatt inkább ott kerestem meg a kulcs aktíválása funkciót.
Egyébként tényleg érthetetlen, hogy hogyan rendelte hozzá a kulcsot bármihez is, ha nem is voltál bejelentkezve. -
FLATRONW
őstag
válasz juliensorel #865 üzenetére
Ezenkívül még két alkalommal mutatkoztak meg:
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest