- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Azért nem teljesen mindegy, hogy hogyan szerintem.
Én világ életemben androidos (már amióta elterjedt) voltam legfőképp középkategóriás, és kb. 1.5 éve lettem iphone os, de ismerősi körökben többen voltak ilyen sok-sok éves iphone al, és azért az a támogatás meg rendszerstabilitás amit az ios hoz az csak vágyálom androidos vonalon ezt be kell vallani.Lehet sok pro meg kontrát mondani ide is meg oda is, de szerintem pont egy hosszabb használat 3-5 év vagy felette az nem éppen az android mellett szól.
Persze ez nem azt jelenti, hogy nem lehetne használni, mert mindent lehet szinte, csak hát na...
Meg ehhez valamilyen szinten hozzátartozik az értékállóság is szerintem, ami androidnál kb. nem létezik. 2-3 év után egy ex csúcskategóriás is kacat szintjén mozog a piacon. -
negro
őstag
"Az a cél hogy 5 évig ha megfogom, egy telefon legyen" Amit egy jobb kozepkat. androidos is tud. pl.: HTC Desire (bar az felso kat volt anno), amit 5 evig hasznaltam. Samsung A3 (2016-os) 5 evig el voltam vele szinten. A34 van most. Szerintem szinten ki fog szolgalni 5 evig.
-
hapakj
őstag
hát nem tom, azért a telefonjaik nincsenek három kanyarral lemaradva ahogy sokan állítják. Én egy éve vettem egy új iPhone 12-t teljesen ócsóé és tervezem még vagy 4-5 évig használni. Engem épp hogy az android gyártók mindenféle feature-i nem hoznak lázba. Az a cél hogy 5 évig ha megfogom, egy telefon legyen. iPhone 6S már tudta ezt hozni.
-
törölt tag
Igazából egyikben sincs sok innováció. Az egész okostelefon piac rég elérte a peak et, ebben ennyi volt, szépen lassan mindig egyre jobb lesz, de már nem lesz az mint eddig.
Ez az okostelefon már rég lecsengett, mint újdonság, egy sima hétköznapi cikk, mint a többi.
Hol van már a pc kben, konzolokban, laptopokban stb. nagy innovációk, mint az első x évükben? Sehol, mert ennyi volt ebben.
Ma már konkrétan úgy nő fel egy generáció, hogy az okostelefon olyan, mint a konyhában a mikró vagy a hálóban a lapos tv, alap dolog, semmi hűha. -
ttt1
őstag
Nem ide tartozik, de azért mint "amerikai" meg vannak azért vezetve. Attól függetlenül, hogy az apple pl. náluk a fizetésed 1/3-ért elvihető ( te is megvennéd az almát ha a teló mondjuk 80-100 e ft lenne ami a 250-300as fizud harmada) , azonban sok innováció nincs az újabbnál újabb telefonokba. Mrwhosetheboss videójában gyönyörűen levezeti az új "szériát". 2 út van alma elött, új vásárlókat vonz be (ami nem könnyű, újabb sok millió embernek eladni) vagy újy fejleszt ,hogy ne a sima hanem a pro készüléket vegyed meg +200 dollárért, azaz terelget a Pro irányába. Akkor már notiból is a prot veszed meg stb. Mint marketin cég hihetetlenül profi alma, de mint "telefonos cég" nem. Illetve hát a marketing hozz a apénzt azaz összeségében teljes a siker.
-
-
negro
őstag
"bőven elég lenne nekik egy 60ezres Androidos telefon is"
Valojaban az emberek 90% -nak, magyarorszagon meg plane a fizetesek menten. En kartya fuggetlen vettem mindig is telot, telibe kifizetve de max 100 ezret raszanva. Rohognem kell mikor emberek arcoskodnak fel millas keszulekkel, raadasul fb, tiktok, jatekokra hasznalja. Kozben nincs egy autoja pl. a huto ures. De arra kepes, h 20 ezreket havonta torlesszen mert kifizetni nem tudja es majd 2 eve alatt 2x annyit kifizet mint a keszulek ara. Nem tul okos ja.
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #40 üzenetére
Xiaomi fórumok már nem is tudom hány éve tele vannak panasszal.
16 ban mikor először volt xiaomim és még nem volt egy túlzottan felkapott márka valami hihetetlen jó volt.
Rá kb. 4 évre már egy vicc volt, minden eltűnt belőlük ami megvolt és a miui egy elég ócska rendszer lett legalábbis ahhoz képest milyen volt.
Azóta eltelt 20 millió panasz után is folytatják ezt az ócska trendjüket, hogy szarják ki a mobilokat, de minek...
Sose felejtem el mikor éveken át csúcsmobillal tolva minden frissítésükre igaz volt, hogy ha meg is oldanak 1 problémát lesz helyette 2. Ráadásul mennyi, de mennyi frissítést vontak vissza magyarázat nélkül és utána várhattál megint a kövire rohadt sokat.
És mindez már ebben az évtizedben történt.Amikor megvettem először a xiaomit mindenki szidta a kínait, hogy kínai szar, meg android szar stb. Holott ellenkezőleg volt pont a xiaomival csodák csodájára.
Most meg már konkrétan eljutott oda a xiaomi, hogy minden ami a 2010 es években sztereotípia volt a kínai "szarok" ra annak eleget tettek. -
válasz
janeszgol #51 üzenetére
Az biztos, hogy sokkal több dolgot vettek át droidtól mint amennyit a droid az iostól. És ez már a kezdetektől így volt. Az első ilyen "nagy sztori", anno a copy-paste volt. Náluk előbb volt biometrikus azonosítás és lehet, hogy tévedek, de a multitask is náluk volt előbb és a felhő tárhely. Ezeknek legalább volt értelmük vs noccs, töltőelhagyás.
Droidban a látványosabb dolgok voltak előbb: osztott képernyő, otg, teljes előlapos kijelző, több kamera, oled, widget, navigáció, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés, szabadon választható csengőhang etc. -
MatthewOfcl
csendes tag
Inkább késsen, de ne legyen benne hiba🤔
-
sztivo
őstag
válasz
janeszgol #44 üzenetére
Hát én cseppet sem lepődök meg rajta, agymenés amit csinál, Redmi 9, 9A, 9C, 9T, 9T Pro, Note 9, Note 9 Pro, Note 9S stb és akkor ennyi telefonra nem fog normális szoftvert adni, és kb minden fórumuk arról szól, hogy Global ROM vagy EU (vagy akármi). Azért elvárható lenne, hogy az emberek ne ROMolgassanak egy új telefonnál. Valahol megértem a Samsung sikerét is, a szolgáltatók eladásain kívül is. Honor is kb alig reszelget a modelljein, és hozzánk csak a páratlanok jutnak el (50, 70, 90), de évente kétszer kiadja ugyanazt.
Smith2007
+1Jelenleg eljutottunk oda, hogy már nem is vágynak sokan új telefonra (gazdasági helyzetet most nem említem), hiszen nincs fejlődés már, ugyanazt kapod (max drágábban évről évre). Nem fogja valaki lecserélni csak úgy az A52s-t A54-re, mert annyira sokkal többet nyújt. Inkább a támogatás az, ami fontosabb és hogy megbízható legyen (és ne kelljen ROMolgatnod
).
-
janeszgol
félisten
Nyilvan nem a mikrokornyezetembol kell kiindulni, de meglepoen sokan lemondtak a Xiaomirol. FB hozzaszolasok, itt, eleg a vaterat megnezni (frissen vett telefonok nagyon nyomott aron).
De volt errol cikk is, amit linkeltem ide. Lejtmenetbe kerult a marka, es en azt tippelem, hogy lekerul a marka a csucsbol. -
Usgyi
aktív tag
válasz
Viktor0610 #40 üzenetére
Egyetértek. Én szoftveres gondok miatt váltottam MI9-ről Samsung-ra és elégedett vagyok vele. Nem tervezek vissza váltani kínai gyártású telóra egyelőre.
-
sztivo
őstag
válasz
Viktor0610 #40 üzenetére
Na igen, szinte 5-10-20 ezer Ft-os léptékben van egy valamilyen Redmi, aminek van mondjuk 4-6 variánsa, persze, hogy mind más hardverrel, és ennyi féle modellre nem fognak sokat szánni szoftverezés szempontból.
Én a MIUI-tól fázom, a közelségérzékelő kiváltása még mindig problémás náluk..
Volt már szinte minden gyártótól telefonom, nekem a Flyme OS marad az örök kedvenc. Jól volt optimalizálva, sosem fagyott, egyszerű, stílusos volt, még a rendszerhangok, csengőhangok, ébresztő is annyira jópofák voltak, hogy még mindig hiányoznak. Igaz frissítés nem nagyon jött (inkább csak Kínában), de nem is kellett aggódnom, hogy valami elbaltázódott (mint sokszor pl. egy Oxygen OS esetén). -
Fall-N
veterán
válasz
Viktor0610 #40 üzenetére
Sajnos a Xiaomi annyira széttagolt lett és annyi fölösleges modellt adott ki, hogy a frissítések rovására ment. Ezt csinálta pár éve a Samsung, de leszokott róla. A MIUI sem jó irányba fejlődik szerintem, így én megváltam a márkától.
-
Es engem, mint felhasználót nem érdekel.
Szeretem a droidot, a MIUI-t, de ahogy a gyártók hozzáállnak a frissítésekhez, vagy a visszajelzések feldolgozásához, az botrányos.
A Samsung igyekszik jó irányba haladni, de pl. a Xiaomi fórumok tele vannak olyan gondokkal, miszerint a készülék nem frissül, jócskán lemaradt, ami a főverziót illeti, stb.
Nincs szükség 1352124521 féle Note 12 modellre, elég lenne 1-3, amiknek a szoftveres karbantartása sokkal egyszerűbb volna. -
janeszgol
félisten
A kijelzo felbontasat mar az S8-ban is lehetett allitani. De lehetett pl a Huawei telokban is. LG-ben, Sony-ban, Pixelben nem. Xiaomiban sem, ha jol emlekszem.
A cpu, es egyaltalan a rendszer terheleset sajnos csak az akku modokkal lehet allitani.
Illetve az automatikus inditassal stb. -
ttt1
őstag
Itt azért annyiban előnye van applenak, hogy 1 2 cpura kell optimalizálnia a rendszert, míg egy androidnak mindenen is el kell futnia. Az is érdekes, hogy s23-on pl 30 gb a rendszer (a 128-ason, a 256oson már 50, az 512-esen meg 100). Van optimalizálás biztos, de sokkal nehezebben megoldható. Én azt nem tudom, pl. egy felbontás állítás mondjuk miért nem kerül bele a beállítások közé? Esetleg cpu sebesség állítása (oké gondolom ehhez már lehet root jogosultság kell, de 2 3 "profilt" megadhatnak pl. mint az akku beállításánál). Akkor máris kedvezőbb lehetne a fogyasztás és az üzemidő. Utóbbiban nem nagyon van előrelépés. Ott kellene tartani, hogy 3-5 napokat tudjanak ezek működni.
-
janeszgol
félisten
En mar masik topicban leirtam, hogy ős-ajfonos vagyok. Ha iPhone nem is, de iPad mindig lesz. De lehet iPhone is.
Viszont a droid hatarozottabban jobb lett szvsz. Az A10 mar felert az iOS-szel stabilitas, hasznalhatosag teren, es kb akkor mar megerkeztek azok a hardverek is minden kategoriaban, amikkel orom hasznalni egy telefont.
-
Fall-N
veterán
válasz
GeryFlash #25 üzenetére
Mit nem értesz rajta? Nekem nem jön be az iPhone, ezért soha nem vennék. A családban rengeteg iPhone van, sosem kértem el megnyomkodni, annyira nem érdekel. Egyébként sem értem ezeket a hülye iOS istenítéseket, amikor full fapad a rendszer. Én elhiszem, hogy a sok 1bites usernek elég a TikTok, Messenger stb. pötyögésére, de nekem rohadtul nem. Másrészt már van annyira fejlett nagyon régóta az Android, hogy normális középkategóriás telefonon is gyorsan müködik. Nekem egy Motorola g32 van, teljesen alap Androiddal is szépen gyorsan müködik. Mivel nem játszok telefonon ezért nem láttam indokoltnak, hogy vegyek 2-300 ezer Forintért telefont. Játékon kívül millió másra viszont használom és tökéletesen elég. A pénzt amit drága telefonra csesztem volna el, más hobbijaimra költöttem. De ha többszázezer Forintot adnék ki telefonra, akkor sem kéne iPhone. Mondjuk ilyen drága telefon sem.
Visszatérve az 1bites átlag iPhone használókra, bőven elég lenne nekik egy 60ezres Androidos telefon is, de annak nincs meg a kelet-európai menőségi faktora. Mert sajnos ilyen buta, sekélyesek az emberek. Sosem értettem miért menő valaki ha hitelre vesz egy telefont, ami semmit sem ér, mire lejár a törlesztőrészlet.
Ez nálam felelőtlen, buta emberre vall, nem "menőre". Mert sajnos a fórumtagokon kívül, akik tudatosan vesznek Apple készüléket, még mindig az adósságra vett telefon az általános itthon.
Ez a többet ér használtan sem érdekel, mert eleve nem volt drága a telefon, de ha féláron eladom már jó. Nyilván nem befektetési alap egy telefon, hanem egy használati tárgy.
Viszont van benne elég RAM, tárhely, NFC stb. így bőven megállja a helyét.
-
-
GeryFlash
veterán
válasz
janeszgol #28 üzenetére
Azt nem, kivancsi lennek hany millioan hasznaljak ki a tollas featuret azok kozul akik megveszik. Itt a PH-n elhiszem hogy a 80%, gyakorlatban meg alig.
Lajmund: Hat majd idovel vagy megbanod, vagy nem
Azert ha jovore/ket ev mulva el akarod majd akadni mert mar nem olyan smooth mint korabban, akkor azert ne lepodj meg hogy csak fel/harmad aron fogod tudni megtenni. Okkal nem tartjak az androidos telefonok az arukat szemben az iPhonenal.
Testreszabhatobb nem igen lesz szerintem, elegge reteg igeny ez mar, a 2010-es evek elejen szerettek az emberek egyeni temakat meg linkin parkos csengohangokat beallitani, ma mar egyre szukebb reteg az, akinek ez fontos. Nem veletlenul megy el zartsag fele az Android es a Windows is. -
Lajmund
őstag
válasz
GeryFlash #25 üzenetére
S23 ultrám van. A 14 pro max volt a másik esélyes. Nálam kiesett a zárt buta rendszer miatt és ami nagyon zavart az a kamera sziget a kijelző felso nagy részét kitakarva... Amúgy erősen hajlottam arra a samsung helyett. De ez az ultra nagyon jól sikerült szerintem minden téren. De nem kizárt hogy 3-4 év múlva én is almás leszek ha kicsit testreszabhatobb lesz meg kezdenek valamit ezzel az idétlen kamera szigettel meg a lekerekített kijelzővel. Ami tetszik benne nekem is hogy nagyon stabil biztonságosabb 3d arcfelismero meg egyéb nyalánkságok.
-
sztivo
őstag
válasz
Don't Panic #24 üzenetére
Kicsit én is. Egyébként Magyarországon lakom
de sok embertől hallom ezt az ominózus mondatot pl (és közbe egy értékben sokkal drágább autót birtokol[nak]), de valahogy mégis ez ragadt meg bennük (40-50 korosztály persze).
-
janeszgol
félisten
Lehet, hogy ami szemunkben hulyeknek tunnek, meg en szemely szerint utalom az egesz usa mitoszt, de egy csomo dolgot nekik koszonhetunk. Tehat egy komplett allamot lehulyezni azokon a platformokon, azokkal az eszkozokkel a kezunkben, akik csinaltak ezeket.
Na ennek nem vagyok a hive.Raadasul a mi musoraink sem jobbak, sot sokat onnan veszunk at.
-
válasz
Don't Panic #24 üzenetére
Ez nem változtat a valóságon.
-
GeryFlash
veterán
Ugyanez, bar en 1-1 evekre voltam iphoenos es hibrid is, de alapvetoen 2010-2021 kozott 9 ev android, 2021 vege ota iPhone. A kornyezetemben lassan szinte mindenki iPhoeos lett fuggetlenul tarsadalmi helyzettol fuggoen, pontosabban akik uj telefont vettek utobbi 5 evben abbol 10/8-9 iPhone. Megvan az oka, pedig az iOS is messze van a tokeletessegtol.
Azokat az embereket nem ertem akik 400-600 ezer Ft-ert vesznek Androidos telefont. -
„Ugyanez van itt a balkánon is, valaki jár egy Mercedes-szel, igaz hogy már régi is meg minden (pl. W211), de mégis mindenki azt mondja, hogy hú mert Mercivel jár.”
Azt nem tudom megítélni, hogy nálatok ott, a Balkánon mi a helyzet
, de itt felénk, Közép-Európában, Magyarországon a saját példámat tudom hozni: valóban egy öreg Mercedest hajtok (W124) és mellette egy iPhone 13-on pötyögöm ezt a hozzászólást, de még senki sem mondta, hogy “hú mert Mercivel jár”.
Elképzelhetőnek tartom, hogy te és én nagyon eltérően szocializálódtunk. -
sztivo
őstag
Mert én sem értem a szarkazmusod miértjét, hogy nem fog semmi újdonságot hozni és nem lesz jobb úgyse az üzemidő/teljesítmény/biztonság. Nekem úgy tűnt, mintha ez csak a droidra lenne igaz (ellenkező esetben elnézést). Nem védem egyiket sem, mert mind a kettő jó, a maga módján.
Én csak elmondtam a véleményem (úgy, hogy mind a kettőt birtoklom), hogy nagy áttörést egyik féltől sem kell már várni. Olyan semmit érő feature-öket ígérő főverziókkal jön ki a másik fél is, hogy max poénnak jó, 1-1 feature, amit akár hozhatna egy pont verziószám is.
Ergo amikor jelez az iOS-es telefonom frissítés miatt, akkor ugyanezt érezhetném, mint amit fentebb írtál, mégse fogok bemenni majd az iOS 17-es topikba, és beírni akár ugyanezt, csak a 14-et 17-re cserélve
"rengeteg új funkcióval fog bővülni, többmindenre tudom majd használni" "Emellett sokkal optimalizáltabb lesz a rendszer, miáltal alacsonyabb fogyasztással még hatékonyabb lesz, még tovább bírja majd egy töltéssel. Kiberbiztonságilag is egy kánaán lesz." - ezekre reagáltam egyébként.
Az akku és üzemidő kérdésre reagálva pedig a másik fél is rontja, minél újabb főverzió, annál kevesebbet bír. SE 2020 is tök jó volt üzemidőben, mikor kijött, most meg már egyre több a panasz. Sőt sokszor kapunk "urgent" frissítéseket is, amik egy-egy komolyabb rést foltoznak be, meg minden hackelhető.De mindegy, nem vitázni akarok, se beleállni senkibe, sem az örök Android-Apple vita tüzére még egy lapáttal tenni
-
Nem értem félre, mert egyszerűen nem is értem, mi a francot kell egy új droid főverzió hír alatt ios-ozni? Talán a droid 14 települ majd almás készülékre is? Én a 2-es droid óta használom ezt a rendszert. Bár kimaradtam pár főverzióból, de azt látom, hogy semmi lényegesről nem maradtam le. A 10-es droid óta nem történt igazán komoly előrelépés, amire azt mondhatnánk, hogy ejha ez qrva jó.
-
sztivo
őstag
Miért, az iOS-be milyen nagy feature-ok jönnek mostanság? UI redesign, meg megjelentek a widgetek a 16-tal (droidon mióta is van?
), most pedig interaktív widgetek jönnek, matricák (WTF?), még egy kis UI redesign, meg 1-2 app feature. Na bumm, és az első főverzió mindig egy katasztrófa (meg kell várni legalább a .1 vagy .2 verziót).
Ne érts félre, nem neked szúrom ezt, és szó sem volt az iOS-ről részedről!
És mielőtt jönne a sav meg a kavics, iOS a mainem, de mellette egy droidos (Samsung) van cégesként, úgyhogy egyiket se szidom-védem, de azért hagyjuk már, hogy egy új android főverzió alig hoz valamit, a másik oldaltól sem kell hanyattesni.
Az Apple meg jól tálalja ezt a pár feature-t, és ettől a rajongók eldobják magukat, na ez igen. Nem mondom, hogy hülyíti a felhasználókat, de amúgy igen, sok buta hogy tapsol 1-1 eventen, egy nüansznyi fejlesztésen, azt meg már elfelejtik, hogy sokkal régebb óta elérhető dolgok már ezek (widgetek, AOD, magas frekis kijelző).Ricardo
Mint ahogy fentebb is írták, tengerentúlon az Apple a menő, a valami, a státuszszimbólum és stb jelképe, tökmindegy mit tesz le a konkurencia az asztalra, meg vehetnek Foldot 2x annyiért, attól még nem lesz almás. Ugyanez van itt a balkánon is, valaki jár egy Mercedes-szel, igaz hogy már régi is meg minden (pl. W211), de mégis mindenki azt mondja, hogy hú mert Mercivel jár.De hogy ON is legyek, ugye az Applenek van egy nagyon stabil ökoszisztémája, ezt lehetne másolni, hogy android szinten menjen, de egyszerűen nem áldoznak rá. Tök jó a Galaxy Share is, de csak Galaxyn működik. Egy Samsungból pedig sosem fognak ekkora státuszszimbólumot csinálni.
-
Wesiz
tag
" el kellett halasztani a közzétételt valamiféle sérülékenység miatt. Ez azért kellemetlen a Google részéről, mert egyfelől az elmúlt években szó nincs drasztikus platform fejlődésről, hogy váratlan problémák sorába fussanak, mégis tele szoktak lenni a saját referenciatelefonok hibákkal."
inkább halasszák el 1-2 hónapot minthogy kidobják bugosan, nem is értem miért probléma ez, mintha bármi múlna azon hogy ha 1 hónappal később jön ki a rendszer.
az, hogy tele szoktak lenni a pixelek hibákkal egyrészt erősen túloz, másrészt a hibák amikre a szerző gondolhatott a pixelek esetében kb mindig hardveresek úgyhogy ehhez a cikkhez (android 14) semmi köze nincs.
a cikk többi része is elég elfogult android szapulás. -
NumberGuy
tag
válasz
dilajoska1 #8 üzenetére
Én meg olyan olvastam, hogy még az útszéli csövesnek is ájfonja van. Free Government iPhones: Here’s Exactly How It Works
-
Lajmund
őstag
Jól megfogalmaztad ami eszembe jutott amikor látom jön egy új droid.
Iphone témához annyit hogy nekem se jön be a zárt stabil de buta egyszerű rendszer. Amúgy elmondható higy a legtöbb fejlett országban el vannak kényelmesdve az emeberek és ezért kevésbé gyakorlatiasak és vágynak a müszaki csodákra megoldásokra. Legyen stabil ne kelljen agyalni a használatán müködjön. Ezért sikeres a jó marketing mellett az apple. Stabil és hülyebiztos nem lehet benne elveszni és nem kell ezer lehetőség közül választani.
-
Jajj, már olyan izgatott vagyok. Alig bírom kivárni, hogy végre telepíthessem és a telefonom rengeteg új funkcióval fog bővülni, többmindenre tudom majd használni. Megelőzi még a jövő évi csúcstelefonokat is. Emellett sokkal optimalizáltabb lesz a rendszer, miáltal alacsonyabb fogyasztással még hatékonyabb lesz, még tovább bírja majd egy töltéssel. Kiberbiztonságilag is egy kánaán lesz. Támadatnak keletről, támadhatnak nyugatról, a 14-ről minden lepereg majd.
-
altecsóka
tag
off.
A bányászbéka feneke alatt levő országok fiai-lanyai
jelentik ki büszkén hogy az amcsik ilyen hüjék,olyan ostobák stb.
Lehet nem komálni az lyenkyket,én sem vagyok odáig
értük,de ez a sommás vélemeny egyszerűen nem
igaz.
Utazzon valaki a metrón,vilingeren,menjen be egy plázába,egy focimeccsre és megtudja kik vogymuk.....
Nem az usában,itt Pesten. -
K82
őstag
válasz
dilajoska1 #8 üzenetére
Volt ilyen cikk, egy kis személyes tapasztalat/megfigyelés hogy ki is a csóró:
random belföldi járaton a mellettem-előttem-mögöttem ülő (8-12-16) ember nagyobbik része iPhone-t használt, és ebből legalább egynek pókhálós volt a kijelzője. És nem egy utazásról beszélek...Lehet h most késnek a 14 kiadásával, de az 5, a 6 és a 12 is "csak" októberben jelent meg.
-
dilajoska1
őstag
válasz
LosBlancosRM #5 üzenetére
Hát igen, elég nagy hülyeség egy mindent is tudó rendszerre ezt írni. Szinte nincs olyan dolog amit ne lehetne csinálni rajta. ( pl. volt régen egy kedvenc játékom symbian/ngage-re amit root nélkü is megoldható) Az UI meg ízlés kérdése, ráadásul bőven van abból is választék.
-
negeev
csendes újonc
Amiben meg van valami igazság. Mindig Androidos voltam, majd két év iPhone következett, amely most a nyár végével ért véget újfent Androidra váltással. De meglepődten magam is, hogy mennyire nehézkes a rendszer, az iOS-ről visszaváltva. Eddig nem tűnt fel, de most valahogy nagyon. Némi áramvonalasítás ráférne.
-
Ricardo
titán
Összeszedhetnék magukat. A tengeren túlon már most sem rajong a droidért a fiatalság. Ez pedig csak megerősíti a véleményüket.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Új főverzió helyett új logó érkezett, avagy nesze semmi, fogd meg jól!
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest