Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mixyboy

tag

üdv!
    Én csak annyit tudnéka vitához hozzátenni, hogy TFT-m van, előtte naon vaczak 14''os GABA moncsim volt, de ment 85 Hz-en. De a probléma az volt, hogy nem fértem már el rajt. Vehettem volna CRT-t is, de akkor sokat olvastam TFT-kről, és írták a hibákat, és összejött annyi pénz, hogy ősömmel felezve megvettük az LG 1710S-t. Nem a B-t, és ennek azt hiszem olyan 20-24 ms közti a reakcióideje. És van, mert látom, de nem érdekel. Játékban (CS) nem zavar, de olyan szinten, hogy ott még nem vettem észre. Windowsban (valaki felettem említette a scrollt) ott kijön, de scroll közben nem olvasok :)
    Akkor volt olyan, hogy elromlott. Ez is eltud. nem tudom pontosan mit cseréltek rajt, azt mondták, hogy valami csatlakozószerűséget, a papíron meg nem tudtam elolvasni. De persze szakszervíz csinálta ingyér, mert garis volt.
    Azóta semmi baja, és nekem nagyon bejön, minden kis hibája ellenére. Akkor még tudok olyan írni, hogy (NFS U-ban vettem észre), hogy ha fekete háttér előtt fehér valami megy, legyen az fény, vagy drótkerítés, de én észre sem vettem, csak szobatrásam szólt :) Mindennek ellenére én elégedett vagyok vele, tisztában voltam vele, hogy kiforratlan technológia, de belevágtam, jah, és persze csíkos is egy kicsit az átmenet. De szeretem a színeit, nagyon bejött. Éllettartamra nem tudok mit mondani, meg van adva a neoncsöveké, egy viszonylagos, aztán utána nemtom mi lesz. Lehet, hogy majd már lehet venni OLED-est, majd meglássuk. Szóval mindenki döntse el milyet szeretne, jó a vita, bár sokszor túlzónka tartom a CRT istenítését, és a 8 ms sokallását. Filmet nézni meg szerintem régen jó, annak nem kell olyan nagy ms. Valamit régen számoltam, mintha 40 ms elég lenne, de lehet, hogy hülyeséget csináltam :) Na mindegy, nekem marad TFT. Jah, és nemtudom, de nekem agyamra mennek a CRT-k, amiket 30 körül lehet venni, és IE-t tálcára teszem, és kisebb lesz a kép pár mm-rel. Legalább a TFT-n ilyen nincs. :)

De mondom, jó kis vita volt, most megyek, mert lassan lejár a munkaidőm! PÁPÁ! Jah, és ne felejtsetek rossz választ megadni a PH! Ati játékban, hogy én nyerjek!

Új hozzászólás Aktív témák