- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Hirdetés
Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
Van már egy passzív processzor hűős topic folytassátok légyszíves ott [link]
-
Thomas1
addikt
Az összes Compaq SFF gépben passzívan van egy P2 350-es Katmai proci, és semmi gondja nincs. Nekem is van egy ilyen gépem, az egyetlen ventillátor benne a táp kis légszállítója, ez elegendő az egész gép lehűtéséhez, gyakorlatilag 0 hang mellett. Az egyedüli zajforrás a vinyó.
-
FehérHolló
veterán
Nem tudom, hogy a topic meddig fogja bírni, de én is hozzátennék egy kicsit.
Még ma is használom azt a P200asom, ami körülbelül másfél évig mászkált úgy, hogy nem vette észre senki, hogy nem megy a procin a hűtőventi. A tok olyan 55-60 fokos volt terhelésnél. -
Rive
veterán
válasz
Thulcandra #1 üzenetére
...vajon egy 200 mhz mmx el megy-e még v.mi csiribiri bordával, vagy esetleg v.mi ennél is kisebb jószágot érdemes erre kiszemelni?
Általános körülmények között az MMX200 nem megy passzívan.
Talán a legjobb választás egy 667-es PIII, amit a névleges 133 helyett csak 66MHz FSB-n hajtasz egy olyan lapban, amelyik a proci tápfeszültségét is tudja csökkenteni. Egy nagyobb (K7) bordával, meg a légáramlás megfelelő tervezésével elég neki az 5V-ról járatott tápventi. -
FreeMan60
tag
válasz
Thulcandra #1 üzenetére
Hali!
Nekem van egy routerem, benne egy 200 MMX-el.
Tettem rá egy szép nagy bordát, és kicsit visszavettem (most 166-on megy).
200-on sem melegedett, de nem volt rá szükség, azért lassítottam.
Már kb 2 éve napi 24 órát működik gond nélkül.
[Szerkesztve] -
Zeratul
addikt
válasz
Thulcandra #1 üzenetére
Cumi P3/Celeroncs méretes bordával ha van megfelelő házszellőzés mellett elmegy passzívban.
-
Thulcandra
senior tag
Hát nem igazán kerestem amit találtam, nesze nekünk új topik rögtön, csapjunk a lecsóba mielőtt bezárják!
Van-e v.kinek tapasztalata régi procik passzív üzemeltetésével, vajon egy 200 mhz mmx el megy-e még v.mi csiribiri bordával, vagy esetleg v.mi ennél is kisebb jószágot érdemes erre kiszemelni?
Amire kellenne a konfig az egy fájlszerver lenne, később esetleg routerként is üzemelne.
De a lényeg a lényeg, melyik proci megy el passzívan, és mekkora/milyen bordát szögeljen rá a jóember, h ne füstöljön el?
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel I7-5930K
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Garanciális (2027.10.08) AMD 7700 processzor
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest