- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Egy ponton visszaléphet a Z Fold8
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Android szakmai topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DS39
nagyúr
válasz
lsebestyen #4304 üzenetére
augusztus óta van rá hivatalos ICS, a magyar szolgáltatói asszem szept. vége óta. (csak az elején bugos volt, de most már úgy tudom jó)
-
DS39
nagyúr
válasz
bianca3 #4295 üzenetére
megnéztem a T-Mobile oldalán ezt az akciót, a Lumia 800-zal megegyező áron, feltételekkel, lehet kapni a Samsung Galaxy S Advance-t is, én azt választanám, és ajánlanám neked is.
hardveresen az a legjobb, ezek közül, könnyen másolhatsz rá zenéket, és bővíthető SD kártyával a memóriája.
-
DS39
nagyúr
válasz
bianca3 #4292 üzenetére
én nem mondom hogy ne vegyed a Lumia-t, sőt ebből a párosításból én inkább azt venném, de...
két opció:
- telefon, neten böngészés, fényképezés a fontos akkor Lumia.
- ha játék, multimédia (videónézés, neten flash használat), zenehallgatás (WP7-en macerás Zune-on keresztül mp3-akat másolgatni), és sok apró okos app kell, akkor az Xperia.egyébként mennyi a keret és hol vennéd?
a csajos dologra: gumírozott tokot lehet kapni rózsaszínt a legtöbb androidos telóra
egyébként ezen a képen, ez pont rózsaszín. -
DS39
nagyúr
válasz
bianca3 #4290 üzenetére
a WP7 gördülékenyebb, de kevesebb app van rá, az Androidra több, és bővül, multimédiára is az a jobb.
Kamerában a Lumia 800 jobb, ha fontos a fényképezés. CPU-GPU-t tekintve az Xperia U nyer. RAM-ot tekintve azonosak, de az Androidnak lassan már az 512 kevés lesz, WP7-nek még tökéletes.
-
DS39
nagyúr
szerintem jól választottál ki, ez a telefon hatalmas teljesítménybeli ugrás a Spica után.
Travelos: nincs személyes összehasonlítási alapon ezen a téren, javaslom nézd meg őket saját szemmel megvétel előtt. PPI-ben a Lumia jobb (kisebb a kijelző azonos felbontáshoz), viszont a S Advance Super AMOLED, a másik csak sima AMOLED.
-
DS39
nagyúr
válasz
ígyvanferi #3699 üzenetére
meglepően jó ajánlat. azt hiszem a legjobb olcsó android most.
-
DS39
nagyúr
most így nézegetve a T kínálatát:
- Galaxy S Advance: 67 491 Ft
- Galaxy Ace 2: 88 491 Ft
(dominós webshop árak)na ezt magyarázza meg vki? ha két teló tulajdonságait összehasonlítom vagy azonosak, vagy az S Advance jobb. még is mitől ilyen drága az Ace 2?
-
DS39
nagyúr
válasz
tom_tol #3544 üzenetére
az egyébként nem rossz ár a Lumiáért, de ettől függetlenül én a Tipot, ill. az androidot mondom, méghozzá azért mert ilyen korban a játék egy telón a legfontosabb, emlékszem nekünk is az volt anno, de akkor még ilyen gagyi Snake és társai voltak, jó kis monokróm kijelzőkön
. szóval ha az osztálytársak játszanak vmivel biztos neki is megtetszik és ő is azzal akarna, de lehet WP7-re nincs, és már nem is lesz mert minden fejlesztő ráállt a 8-asra.
a másik meg maga a rendszer érdemes lenne kipróbálni megvétel előtt egy androidost és egy wp-st, melyik jön be neki.
-
DS39
nagyúr
válasz
zastarovie #2763 üzenetére
inkább ne. ARMv6-os proci, kevés belső tárhely, kicsi aksi.
szóval ha ezek közül kell választani, egyértelmű a Tipo nyer -
DS39
nagyúr
válasz
zastarovie #2760 üzenetére
az előbb említett LwW, Mini Pro pl, de nem tudom árulják-e még vodánál.
-
DS39
nagyúr
válasz
zastarovie #2756 üzenetére
a Galaxy Y egy vicc, a Tipo-t tudom ajánlani neked is.
minek?:S: a Tiponak több a belső tárhelye, ez akkor fontos ha moddolgatás nélkül szeretnél sok programot használni, a Mini Pro rendelkezik fizikai billentyűzettel, és erősebb a hardvere (CPU, GPU), viszont kisebb a kijelzője a Tipo-énál és az aksija.
-
DS39
nagyúr
válasz
sarkanyolo2 #2654 üzenetére
ha ugyanolyan aksival szerelt az Intel-es is, az se fogja tovább húzni sajnos.
talán lesz a telóhoz egy nagyobb aksi, egy 2000-es biztos beleférne még abba a házba.
rokafiu77: a Telenor eléggé rá van cuppanva a ZTE cuccokra, szerintem előbb-utóbb biztosan.
-
DS39
nagyúr
válasz
atillaahun #2651 üzenetére
valóban. látszik hogy engem mennyire érdekel a kamera, nem is figyeltem az 5 vs. 8 MPixelt.
amúgy az hogy ez Intel-es procival érkezik ami gondolom x86-os architektúrájú, azt jelenti hogy sok Play-en lévő alkalmazással inkompatibilis lesz? (mert azok elvileg ARMv6/7-re vannak megírva)
-
DS39
nagyúr
válasz
sarkanyolo2 #2649 üzenetére
van róla teszt
a processzor és a grafikus chip a különbség.
egyébként az a kemény, hogy dominóban nem árulja a T, de listaáron, előfizetés nélkül webshop-ból 63 175 Ft-ért lehet mevenni. ami azért nem rossz
-
DS39
nagyúr
válasz
hajraolaj1 #2356 üzenetére
Alcatel OT-995
-
DS39
nagyúr
a két mag vs egy mag biztos érződik valamilyen szinten, de alapvetően kellemes sebességű telefon a Ray.
hogy lemegy-e az áruk? ha ezt tudnám... tavaly a T-Mobile-nál karácsony táján 40k volt az Ace 1, akciósan, aminél most is drágábban árulják, szóval elképzelhető hogy lesz vmi akció az Ace 2-nél is, de amíg az Ace 1 a kínálatban van, fene tudja. jó lenne ha már kivezetnék azt a túlárazott ......-t.
-
DS39
nagyúr
nem téged kérdőjeleztelek meg az összehasonlításban, inkább a kérdezőt, mert előbb az ember a külső méretet határolja be, aztán nézi hogy olyan méretben ami neki ideális, mi a legjobb hardverű. én még olyannal nem találkoztam aki előbb 4+-os telót akart, majd azért mert a másik jobb hardverű leugrott volna méretben 3+-osra. (kivéve iPhone tulajok, de az más tészta
)
a másik dolog oké, azt félreértettem.
Kicker: SE Xperia Ray
-
DS39
nagyúr
mondjuk a Blade nem a jó üzemidejéről híres, de a kijelzője neki a legjobb a felsoroltak közül.
gondolom Telenornál vennéd, én hasonló árszinten még megnézném a Huawei Ascend Y200-ast, az egész jól bírja, ill. ott az Xperia Tipo is, aminél van elég ram és belső tárhely is. -
DS39
nagyúr
válasz
korpicschess #812 üzenetére
az nem Samsung ?
nepszter1:
lehetett még sgs wifi 5.0 is. az is úgy néz ki de nem teló.
-
DS39
nagyúr
válasz
korpicschess #788 üzenetére
hogyne....
Androidhoz képest mindkettő zártnak nevezhető, ezen kár vitázni.
a WP7-es telefonok ugyan fognak még kapni egy frissítést, de utána a Microsoft leveszi róla a kezét, mert jön a WP8, és arra jönnek majd a frissítések és programok a fejlesztők részéről is. tehát gyakorlatilag halott lesz 1 éven belül. a Wave 3 jelenleg a Bada a zászlóshajója, így ha még fejlesztik, akkor az meg fogja azt a frissítést kapni, de ezenkívül az is egy szegényes jövő elé néz.
Itt azt kell eldönteni a vevőnek, hogy melyik tetszik jobban, a WP7 gyorsabb rendszer, a Bada meg a multimédiában erősebb, és bővíthető a memóriája.
-
DS39
nagyúr
válasz
PofaJenö #779 üzenetére
a Wave 3 mellett szól a memória bővíthetőség. tehát ha sok videót néznél, zenét hallgatnál, akkor ezt vedd, ha nem annyira ez a fontos, akkor jó a Lumia 710.
gyakorlatilag mindkettő zárt, és halott rendszert futtat, itt az kell döntsön melyik tetszik jobban, a csempék, vagy az android-szerű felület. -
DS39
nagyúr
válasz
JackFeryll #594 üzenetére
Ace 2, jobb aksi és több ram. bár a Sola sem rossz.
-
DS39
nagyúr
válasz
nagypasztor #254 üzenetére
használt Huawei Ascend Y200, szerintem jó választás lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Apple MacBook
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- World of Tanks - MMO
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- Windows 10
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Villanyszerelés
- BestBuy topik
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- DELL PowerEdge R640 1U rack - 1xGold 6226 (12c/24t, 2.7/3.7GHz), 128GB RAM, 4x1G RJ45, HBA330, áfás
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest