- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Švejk
őstag
Ugyanaz róla a véleményem mint az iOS 6-ról. Túlzásba vitték a 3D-t, giccses lett. Tiszta, egyszerű felület kell. Nekem nagyon bejön pl a Win 8 design. De gépen nem is annyira érdekel hogy néz ki, csak használható legyen. Telefonon viszont azt nézem egész nap, akárhányszor benyomom a képernyőt. Ott fontos, hogy szép legyen. MIUI-t is ezért komálom.
-
phobeus
aktív tag
Én mondjuk megtehetem, hogy egy ilyen alkalomra kifizessek egy utat akár messzebbre is, hétvégén meg olcsóbb is a 26 éven aluliaknak, a diákoknak meg végképp szóval annyira nem sok csak valami hely jó lenne. Hellyel van csak baj, hogy hol? A többit megoldanánk szerintem
-
HuMarc
veterán
Hát, lefedjük az összes régiót
Mondjuk kéne még valaki Pécs környékéről, de végül is Nagykanizsa lefedheti a Dél-Dunántúlt. Enyém az Tiszántúl, Batai kollégáé az északi khg., és Ed3_X_-é a Dunántúli-khg. Picikéé meg Pest, az úgyis nagy. Ja, Svejket kihagytam, övé az Északi-khg. Bataié az Észak-Alföld.
-
HuMarc
veterán
Tedd idézőjelbe azt az eszeset, a diplomák értéke igencsak inflálódik. Persze ettől lehet valaki nagyon okos, csak az a gond, hogy mások is szerezhetnek diplomát. Faterom szerint most egy diploma olyan értelmi szintet követel, mint 10 éve az emelt szintű érettségi, vagy 20 éve a középszintű. És neki azért van rálátása a dologra, egyetemi tanár.
Semmi értelme ennek a sok diplomásnak, mert nélküle esélyed sincs, de vele is csak szerencsével kapsz munkát. Mivel a diploma értéke igencsak inflálódik, meg kéne emelni a követelményeket, mivel felesleges ennyi diplomát kiadni, úgy, hogy a végzettségükkel úgysem kapnak munkát. És földművesből, meg munkásból egyre kevesebb van.
-
HuMarc
veterán
-
Wa2x_
veterán
-
jooker82
nagyúr
Érdekes, itt a Z topicjában,még 3 órát ir,Kali kolléga,mármint,hogy ez idő alatt nem tudta lemeriteni, itt amikor egy kis vita meg okoskodás van,már egyből 4 lett.. és akkor még én irok félre,szerinte..
Ráadásul azt a 3 órát is csak úgy érte el,hogy levette minimumra a fényerőt és úgy volt automatán.."de kijelzőben nem sikerült még 4 óra alatt lemeríteni, viszont az is húzósabb mobilinternettel történt - azt persze már szelektálod, hogy miként mobilinternetezek, több weblap megnyitva...stb -, sima kijelzős használattal többet is bír."
Már azt se tudja,hova ferditsen....
picike8: Különösebben nem veszekedtünk,de,ha a mod ide invitált minket,akkor ide kell jönnünk..
-
Keeperv85
nagyúr
Na a másik: "fagy a lock screen, de csak otthon >> a telefon szar". Nem gond, hogy csak egyetlen körülmény mellett fagy. Semmi baj. Megy cseréltetni. A második is ugyan azon a helyen fagy csak. Azt is. Megvan a harmadik... és micsoda meglepetés! Az is fagy! Persze: mind szar. Nem is a router rossz... áhh... ugyan. Mert: "van rajta másik 4 teló, meg 7 gép" (Még jó hogy a legtöbb router 8-10 eszközt kezel egyszerre csak...) és hát... "azok mind jók". Ja csak a gépek nem mennek ~200 óra uptime-ban, meg nem a WiFi-n lógnak...
Most bezzeg csend van a 2mp-es késésről. Az már nem téma...
-
Keeperv85
nagyúr
Nekem sincs bajom az Inteles verzióval, de a topicjából kezd elegem lenni. Mikor kitalálja valaki, hogy a vakító napfényben márpedig lilul...
Nem gond, hogy már egy közepesen erős napsütés mellett nem igazán lehet látni, mert tükröződik is, meg kevés is a fényerő...
..de persze: az utca közepén, a 40 fokos UW riasztásban éppen valaki E-Bookot akar olvasni... tökre életszerű...
-
phobeus
aktív tag
Nem vagyunk olyan nagy piac, hogy ide bevállaljanak egy ilyet
Szerintem legalábbis... Főleg nem a legújabb samsung zászlóshajójának nem...
(#163) jooker82: Az emberek többségének nincs azzal baja, hogyha LG-t ajánlasz, sőt sokszor én is és más is ajánl, DE és ezt most tényleg nem azért mondom, hogy kötözködjek, de lehetne objektívebb a látásmódod és néha észrevehetnéd, hogy Te csak és kizárólag LG-t tunkolsz semmi mást, viszont szerintem te is tudod, hogy néhány esetben vannak jobb választások is. Illetve még annyi, hogy egy kicsit elfogult vagy ennyi, egyébként nincs semmi baj...
-
Švejk
őstag
Köszi. Akkor MTK-vel összehasonlítva megállapítható, hogy a Tegra 2 a 6577 és a Tegra 3 a 6589 nyers erőben. Támogatottságban pedig a Tegra viszi a prímet.
Most azon agyalok hogy mi lenne ha 6589 helyett Tegra 3-as Csájnafónt vennék, mondjuk ZTE U950-et. De nem valószínű hogy az lesz, mert minimum 5" kijelző kéne, de inkább 5,7"-es -
mtcob
senior tag
Jó hát igen valakinek sokat számít a márka..én speciel elvagyok bármivel csak működjön jól
phobeus jooker nek adni kéne egy optimus L4 et ami 3,8" on 320x480 as felbontású..Használja egy hónapig kíváncsi vagyok milyen véleménye lenne utána...Lehet elkezdene mást is ajánlani
-
-
Švejk
őstag
Most én az első telefonom használom. Motorola F3. Falra mászom tőle, lassú, béna, semmit se tud. Úgy ahogy van sz*r. De majd' 4 éven át használtam. Azán jött 1,5 évre a Samsung Champ. Azt szerettem, kis aranyos volt, de játékra kellett a droid. Így lett 9 hónapra a Live.
-
Švejk
őstag
Milyen tablet? Ez az izé??
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- GeForce RTX 3060 Ti Gaming OC 8GB
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Layer 2 Plus (Layer 3 Lite) Passzív rack switch, 24x1G + 4x10G SFP+ , SFP-kkel FS S3900-24T4S-R
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest