- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
válasz
-Faceless- #22447 üzenetére
Az érintője működik? Akkor egy üvegfólia rá aztán annyi.
-
-
Cyberpunk
félisten
Na én megint vettem új telefont. Több mint 3 év után lecseréltem az iPhone X-em egy 12 Pro Max-ra. Hát persze hogy almában utazom továbbra is. 😁
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Ed3r_X_ #22386 üzenetére
Én áru átvevő voltam a visszárun. A sofőrök nekem is pakoltak le.
Egyébként most is keresnek sofőrt, de most valami 280-300 nettó környéke ha jól láttam. Változik a helyzet. Ellenben a bér mint árúkezelőként vicc kategória. Ez volt az első ok, hogy le léptem onnét. Ja emelik azt mondjak, de én nem hiszek a mesékben már.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Ed3r_X_ #22358 üzenetére
Engem meg most ez a freetóthmáté hashtagozás idegesít a 444.hu fb kommenteknél. Mert bannolták a Tibi atyás tagot, ezért össztűzt nyomatnak a fanok ott. Lehet nem tudják, hogy a kedvenc alkeszük is él ezzel a módszerrel.
pit stop: azon én sem. Inkább a Pinterest, mert ott vannak művészi alkotások is, nem csak szelfi agyon filterezve. Na jó ez azért durva csúsztatás.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Ed3r_X_ #22354 üzenetére
Nekem hónapok szoknak kimaradni, most sem jártam erre jó két hónapja.
Mindig csak az a hülye fácsé, de már abból is elegem van. Agyon cenzúrázott, házmesterek mindenhol. Van egy rendes “hivatalos” profilom. Annál ha leírom hogy 1, és valaki jelenti akkor automatice 30 napra kitiltanak.Persze itt is szórják a népet, de kevesebb a hülyegyerek, valamivel, nemileg kulturáltabb, de a közösségi média legyilkolja a fórumokat ma már. Csak néhány utolsó mohikán maradt.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
svédország13 #22340 üzenetére
edigital.hu például.
-
Cyberpunk
félisten
Akkor a SAMOLED kijelzőket kell választanod. Samsung Galaxy S vagy Note (inkább a Note) széria. Igen a tesztek szerint azok a legjobbak jelenleg. [link] Alapból elég gáz a színvilág, de szerencsére állítható, sőt kalibrálható is. Apple iPhone XS, X Max is elég komoly, de ott nem lehet állítani a színprofilt.
titetoyz: az szerintem jó választás, időtállóbb. Ha nem zavar a rendszer zártsága az Androidhoz képest.
-
-
Cyberpunk
félisten
válasz
B4ndiBuild3r #22322 üzenetére
Szerintem már kapható.
Csak nincs készleten, ha még nem vettél rendeld meg, azt majd érkezik valamikor. Eleinte mindig ez van, hogy korlátozott mértékben érhető el, mivel hamar elkapkodják azokat, ami hozzánk érkezik.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
pit stop #22301 üzenetére
Hát ár/értékben nem éri meg, de nem ezt szoktam nézni, máskülönben valami kínait vennék.
P20 Pro-n gondolkodtam egy kicsit, de ebben a döntésben már a megszokás is szerepet játszott. Hiába vannak gondok az iOS-el is, de sok évnyi használat után már nehezen vált az ember platformot.
-
Cyberpunk
félisten
Én meg közben vettem egy iPhone X-et.
-
Cyberpunk
félisten
Képekről, videóból nem nagy cucc, de élőben szerintem szupcsi.
Jobban tetszik, mint az oldie 8-asok.
Note 8-at fontolgatom még mindig, de az meg túl "hosszúkás", a Note 5 jobban tetszik formára, de azt már nem nagyon vennék, elavult. Meg ugye hivatalosan sosem volt kapható nálunk. És most legalább 2 évre kéne valami.
-
Cyberpunk
félisten
Ma kis híján vettem egy szifon X-et.
De megmentett a készlethiány.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
quailstorm #22218 üzenetére
Én jól elvoltam a 8.1-el is, a célnak megfelelt.
-
Cyberpunk
félisten
Végül én is frissítettem Win10-re, már december óta van újra laptopom, erre még csak most jutottam el idáig.
Persze nem ismeretlen a cucc melóban már többnyire ez van.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
quailstorm #22058 üzenetére
Ja ez még PCI.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
quailstorm #22054 üzenetére
Van egy X-FI-m (Xtreme Gamer) ha érdekel, igaz ez is szopóka driver téren, már a Win7 alatt is az volt, külön hegesztett kellett hozzá. Win10-el kapcsolatban meg nem tudom, laptopba nem fér bele.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
quailstorm #22052 üzenetére
Ja kár, hogy azt fecsegik nem lesz utódja. Sok minden nem is kéne még bele, egy jó előlapi kamera, mert ez karcsú, meg a Home gomb is lehetne jobb.
-
Cyberpunk
félisten
Én sem tudnám mit vegyek, ha váltanom kéne. Elégedett vagyok az SE-vel, zseb és tenyér barát, nagyon gyors, jól bírja az akku. Ráadásul az adatforgalom is jobb, mivel nem FHD a kijelző. Múlt hónapban is bele fértem a 2 GB-ba, ez sem mostanában volt legutóbb. Tepsire nem mennék vissza egyelőre. Ebben a méretben meg nem nagyon van konkurencia.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
quailstorm #22040 üzenetére
Ja néztem már őket. CPU sem gond, i7 4720HQ van.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
quailstorm #22037 üzenetére
Ja valami emulátor kell azt mehet gondolom. Régebben SNES játékokat toltam úgy, például ezt [link]. A második pálya legendásan kocsog.
Ezt még mobilon is, bár érintő kijelzőn halál a platform játék.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
quailstorm #22035 üzenetére
Igen engem nem csak a buta kérdések, vagy a flegmázás/trollkodás zavar, ha nem a retardáltak is. A "vok" és tárasi meg az agyamra mennek. Sokan két értelmes mondatot sem tudnak leírni, vagy megfogalmazni. Mondjuk ilyen 10-12 évesektől még elnézem, na de mikor felnőttek is...
Így aztán a kedvem is elmegy tőle.
Egyébként jó darabig nem játszottam, mert arra alkalmas gépem sem volt, most van egy GTX960M-el szerelt laptopom. Az utóbbi pár év termését szerintem pótolom majd lassan. Elder Scroll V Skyrim-et akarom most megvenni, az is kimaradt már nekem, pedig szerettem az RPG-ket. Akkor még volt jó gépem hozzá, mikor az megjelent. Csak nem tudom melyik a jobb választás a régi, vagy a remastered. Mondjuk a régit is fel lehet tuningolni grafikailag.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
quailstorm #22032 üzenetére
Ja elég drasztikus, meg a privát sem megy. Igaz ilyen esetekre nekem is van kamu profilom.
Játék én sem nagyon. Régen a PGO-n voltam aktív, de ma már halott annak a fóruma. Úgy 10 éve meg elég jó közösség volt ott. Aztán felnőtt mindenki, vagy legalább is a java.
Én sem játszom annyira ma már. Ma meg a fiatalabb korosztály inkább Fb.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
quailstorm #22029 üzenetére
Ja bannol, nem tudsz semmit sem csinálni, csak olvasgatni, nézelődni, még privát üzenetet sem lehet küldeni senkinek sem.
Amúgy ja sok a kamu profil, s egyes esetekben a fizetett provokátor gyanúja is felmerül. Elég lelkesen politizálnak egyesek.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
HuMarc #22026 üzenetére
Az alap Facebook jelentéses moderációra gondoltam. Jelentenek, a robot átnézni, azt ha olyan van, akkor megy a permaban. Most például a köcsög szó nem tetszett nekik. A gyerekek védelme érdekében kaptam banánt.
Éppen ezért kódolva kell írni ma már minden ilyent, a másik kedvencem a fedetlen női mell például azért is kapni, persze a náci porfilkép nem szabálytalan.
Persze önkontroll, néha azért be csúszik ilyen hiba, aztán jelent, mert akkor majd jól kicsesz veled, ha már érvelni nem tud. Index alatt szoktam amúgy, bár manapság ritkán megyek bele valami komolyabb vitába ott, túl sok a sötét emberke.
-
Cyberpunk
félisten
Én általában bőbeszédű vagyok, mint látszik.
Jó vagy egy évig offoltam a PH-t, munka/sport elvitte az időt, szezonban valószínűleg ritkábban leszek itt. Másrészt a Facebook-ra szoktam át, bár azzal vannak problémák mostanában. Például megint bannoltak 7 napra, idióta moderáció mindent kódolva kell írni lassan, de úgy meg a butábbja nem érti meg.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Ed3r_X_ #22008 üzenetére
Szerintem nem, de sokaknak ennyi bőven elég. Rengeteg a... hogy is mondjam "egyszerű" ember, ha többre vágysz, akkor sokan kiesnek. Persze én sem várom el, hogy atomfizikus legyen a másik, de van egy határ.
Ja a hűtlenség, szerintem kerülendő az ilyen, ha csak nem egy futó kalandot akar a másik, mert mi is járhatunk vele így, ha már egyszer megtette miattunk.
-
Cyberpunk
félisten
Hát ez meghalt.
-
Cyberpunk
félisten
Hát még játékban is fos a skálázódás. GW2-ben 4K-n nagyon apró minden.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
quailstorm #21980 üzenetére
Ja meg van hol össze csúszik a szöveg, például ha rá dugom a hangfalat, amúgy is túl kicsi ablakban jeleníti meg. Nem tudom mire várnak, ma már szerintem nem ritka a nagy felbontás.
-
Cyberpunk
félisten
Na megjött a gép, 8.1 van rajta, fel kell frissítenem 10-re még, de jah vannak azért érdekes dolgai, ami a felbontásból adódik.
-
Cyberpunk
félisten
Most azt nem tudom, hogy a win10 mennyire kedveli a magas felbontásokat, gondolom a Modern felületen jó, meg az arra írt programok is. De azon kívül? Az OS X jól kezeli a magas PPI-t, ez itt nem tudom fejlődött e valamit a 8 óta.
-
Cyberpunk
félisten
Engem sem igazán, már többször próbálkoztam velük, de ilyen max fel év után rendre eladtam őket. Film nézése jók ágyból, de arra meg drága. Egy laptop vagy asztali jóval professzionálisabb, ezek csak tartalom fogyasztásra. Hosszabb szöveget sem ezen ír meg az ember, persze lehet billentyűt venni hozzájuk, de az meg ugye közel sem tudja azt, mint egy noti, vagy ugyan ott vagy, de amolyan kompromisszumos helyzetben.
-
Cyberpunk
félisten
iPad Pro 12"-t fogadnék el egy iPen-el, de annit nem adnék érte. Szeretek rajzolgatni, persze arra vannak profibb eszközök is, ellenben a Apple táblája is elég jó a megfelelő appal. Egyébként ég "pro" eszközön egy korlátos rendszer elég gáz OS X kéne rá, de sajnos az Apple mint kommunikálta nem érdekelt az ilyen öszvér eszközökben.
-
-
Cyberpunk
félisten
Nah veszek egy Acer notit egy Nitro-t 15", UHD IPS, GTX960M vga. Nem egy Business class gép, de elég erős a hardver.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Ed3r_X_ #21927 üzenetére
Én nem álmodok lakásról, idehaza meg főleg nem. Egy lyukért is elkérnek milliókat, az ilyen 130-150 ezerből nem nagyon jön össze. Hitel, de az is csak úgy, ha van párod. Egyedül képtelenség. A másik probléma meg ah albérlet csúnyán fel vannak verve az árak. A fővárosban, ha a belvárosban keresel egy kis lyukert is 80-100 ezer + minimum fél év kaució.
-
Cyberpunk
félisten
Egyébként vagy másfél éve használtam utoljára iTunes-t, nekem nem hiányzik, zenére is Spotify-t használok már vagy két éve.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Blackmirror #21877 üzenetére
Nem közelre még jó a szemem.
Egyébként veszek egy lapost mellé otthonra, egy ideje csak mobilom van az meg sokszor kevés. Sak nem tudom mit, IPS kéne SSD-vel sok memóriával az IPS panel az alap. Szóval nem egyszerű. Ja s 100 alatt, jó lenne FHD felbontás is. Tábla kizárva.
-
Cyberpunk
félisten
-
Cyberpunk
félisten
válasz
quailstorm #21836 üzenetére
Ja ezek nem annyira olcsó gépek, mármint a business class. Hát még újonnan!
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest