- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- Yettel topik
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
válasz
Kiskutya #13582 üzenetére
Jaja, a Sicontact perkált egy kis pénzt, hogy kitegyenek egy képet hwsw-n. Más vírusirtók fogalmazói ezt nem tehetik meg és ebből egyenesen következik, hogy elfogultak és csak rosszat írnak mindenkiről. Igaz, hogy megírták azt az ESET frissítési bakit is amikor rendszerfájlokat tett karanténba az ESS és NOD32. Hogy én erre, hogy nem gondoltam...
El kéne már felejteni ezt az ESET megvett mindenkit csak azért mert bérel egy reklámfelületet honlapokon és újságokban/TV-ben.
Külföldi szakoldalak is megírták és még mindig nem állítottam, hogy hű de rossz lenne a Norton. Csak azért mert nem dicsérem agyon még nem gondolom, hogy rossz.
Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest