Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Xiaomi 15S Pro a Qualcommnak és a MediaTeknek szól
- iPhone topik
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
válasz
Kiskutya #13582 üzenetére
Jaja, a Sicontact perkált egy kis pénzt, hogy kitegyenek egy képet hwsw-n. Más vírusirtók fogalmazói ezt nem tehetik meg és ebből egyenesen következik, hogy elfogultak és csak rosszat írnak mindenkiről. Igaz, hogy megírták azt az ESET frissítési bakit is amikor rendszerfájlokat tett karanténba az ESS és NOD32. Hogy én erre, hogy nem gondoltam...
El kéne már felejteni ezt az ESET megvett mindenkit csak azért mert bérel egy reklámfelületet honlapokon és újságokban/TV-ben.
Külföldi szakoldalak is megírták és még mindig nem állítottam, hogy hű de rossz lenne a Norton. Csak azért mert nem dicsérem agyon még nem gondolom, hogy rossz.
Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Antivírus szoftverek, VPN
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 11 / 64 GB / 85% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest