Aktív témák
-
zed01
őstag
válasz
Erőforrás #4803 üzenetére
Az nem releváns a számítástechnikai tudással ha valaki nem találja a jelszó emlékeztetőt, az mindössze annyit jelent, hogy nem találja, mert szerintem abszolút nem logikus helyre rakták. Persze nem azt állítom hogy zseni vagyok, ilyet soha nem állítottam.
Tudod mit? Ha nem tetszik a stílusom, akkor ne olvasd. Azt a hozzászólást nem is neked írtam, mégis te szóltál bele, az érintett nem így reagált. Tudod nevetséges, hogy azzal a 32 hozzászólásoddal osztod az észt és kioktatsz másokat. Szerintem nézz körül a magad házadtáján mielőtt a stílust kérnéd számon rajtam.
Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Tőzsde és gazdaság
- Facebook és Messenger
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HP notebook topic
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged