Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
icp1970
senior tag
A hardver szerintem is jó. Kérdés hogy milyen ára lesz.
-
gproject
aktív tag
az oppo padek miert is hulladekok, vagy gyengek az arkategoriajukban?
-
Oneplus♥️
-
törölt tag
válasz
Luck Dragon #7 üzenetére
Legelőször azt hittem, hogy valamelyik forumtárstól van az idézet 😅 Elég gyakran találkozom itt hasonló megjegyzésekkel.
-
Milyen nyers és őszinte cím .
-
válasz
PirosHello #5 üzenetére
Az tényleg jól hangzott volna...
Akkor nincs infó még - jól tartják -
törölt tag
Tehát a jó hír az, hogy végre a középszerű belső, és szoftverezettség mellé nem egy testvércég meglévő vázát használják, hanem újat készítenek.
Amúgy ha a forrást jól értelmezem, ez (ismètelten) India only cucc lesz. Ha esetleg mégsem, nálunk a "túlárazott" tartomànyba fog esni. -
válasz
PirosHello #1 üzenetére
Nem látok infót a tablet hardveréről (csak a kijelzőt) sem itt, sem a megjelölt forrásnál. Mit tudsz a leendő hardverről, ami alapján ezt írod?
én is erre gondoltam, hogy valószínűleg előveszik a Realme pad belsejét, ráhúznak egy másik köntöst kívül és belül, és ennyi - de hátha nem... -
PirosHello
senior tag
A hardver jónak tűnik, persze az árazás is ennek megfelelő lesz. Az a kamera viszont...édes istenem minek egy tabletre ekkora kamera? Persze, van néhány "elvetemült"
, aki tablettel videózik, netán lő néhány fényképet, de a tablet elsősorban nem erre való (szerintem
).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az első renderek és hivatalos előzetesek alapján tévedtek, akik átszitált BBK eszközt vártak.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Sorozatok
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Milyen légkondit a lakásba?
- Linux kezdőknek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- iPad Air 6 13" M2 256GB Wifi Megkímélt/2025.11.18.Apple Gar./e200
- Samsung Galaxy Tab A 10.1 2/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest