- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Micsurin
nagyúr
Igen tudom, nekem meg az a véleményem, hogy láttam az előző helyemen és a csapatomban mit tudott tényleg kő kemény coding guideline-ok és code convention-ök mellett és mit a mostaniban ahol, hogy is mondjam PC-n... érted szerinte.
Egyiktől sem estem hanyatt, nem fog ez kiváltani egy épkézláb junior/mediort sem... maximum use case specifikus esetekben.
-
Micsurin
nagyúr
...az a nagy AI jah.
Tudnád a Copilot mennyire nem fog kiváltani még egy juniort sem, legfeljebb használhatóbbá teszi egy kezdő munkáját vagy megkönnyíti egy már gyakorlóbb fejlesztő életét. Bárminemű önálló kreatív kódolásra hasztalanok, hihetetlen blődséget művel még a Copilot is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest