- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
Ha az akitől vennéd ezt nem tudja tipusról vagy legalább sejti, nem szakember!
Egyébként a fú de nagy falat:
Noctua Fan - (fogjuk rá) Aperture 14 cm átmérő, 25 mm magasság Generation 2, Low Speed Pulse Width Modulated, vagy Set: x2 ]Performance Pack... úgy hogy csak ránéztem a képre (a dőlt ami nem egyértelmű), utánanézés nélkülAz egyik kiegészítő meg Noctua Accessory Y Cable, és a többire is biztosan van hasonló magyarázat.. csak nem ezért néztem fel a fórumra most, és ennyi ATP-t (Adenozin-trifoszfát (igen f és P...) szántam erre...
Nem monitornév- kategória ez a nevezéktan, se nem intel féle csakszélesség "jaj az már nem jelent semmit, a miénk viszont húúú.." féle belemagyarázás, sem amd mobil proci féle "ehhehe
-boy"
-
ledgeri
nagyúr
6 év gari... ezen mindig elképedek, vagy pl PC táp 10+-ok, ellenben új autók átlaga
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Milyen monitort vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- caplagi: Samsung S25 Ultra 256GB
- Egér probléma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 4 - i7-11G I 16GB I 256SSD I 15" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest