Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Nah tesztek lementek frankó lett a gép, nulla baja.Leírtam alant, hogy mit csináltam...
-
tildy
nagyúr
Tasmanager több dolgot mutat:
a folyamatok közül semmi nem fogja a procit
Viszont a grafikon szépen 100%-on van, amiből 95% kb. a kernelterhelés.FOlyamatosan.
Úgy tűnik , lehet megoldódika egond, de még nem kiabálom el, teszteljük a gépet:
-Swap visszaállítása windefre
-ill. system restore kikapcs... -
tildy
nagyúr
Senkinek semmi ötlet?
-
tildy
nagyúr
Olyan gondom lenne-egy masik topicban mar irtam rola-, hogy azt vettem eszre hogy az inteles gepem (2gigaherzes celeron, 266 256mega ram, asrock m266 alaplap, gef2 mx 100(de volt mar integralt vga, es matrox g400is)) jatek utan belassul, prociterheles szinte maxra felmegy, kernelterheles szinten.Vadi uj (najo 1 honapos a gep) es csak jatekok utan keletkezik ay emlitett jelenseg.Taskmanager szerint smemi nem fogja a procit.
Ezert nem maradt mas hatra, minthogy azt feltetelezzem, hogy egy winupdate alkalmaval biztos felment valami uj directx.Ezt kene leszedni es valami stabilat felrakni.
Legyszi segitsetek ezugyben! (esetleg ha nem segit ez sem, akkor otletem sincs mivel van gaz, ugyhogy akkoris help me....)
Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nintendo 3DS és DS topic
- Nyáron jönnek a gyártói DGX Spark verziók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest