- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Be is futott a Samsung új olcsó mobilja
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
msch
csendes tag
Sziasztok!
Most vásároltam én is egy medion p6812 az aldiban, 160 e Ft-ért, gondoltam mért ne, nagyon jó teljesítmény, roppant jó áron.
Nos az első igazi tesztet nemrég csináltam meg rajta, dirt 2 demot telepítettem fel, és a kezdeti lelkesedésem rögtön alább hagyott. Már a telepítés is kicsit lassúnak tűnt, de amikor elindítottam a játékot a hőmérséklet azonnal emelkedni kezdett, úgyhogy nem sokáig próbálgattam, eléggé megijedtem. Szal most ismételten nekilátok majd a tesztelésbe és megpróbálom lefuttatni az aida64-et és a 3dMark-ot, és akkor közlöm veletek az adatokat.Egyébként ha valaki azt kérdezné, hogy minek vettem ilyen gépet, mivel nem egy ismert márkáról van szó. Nos az aldiban tényleg nagyon rendesek, és a 2 hónapos pénzfisszafizetés azt mondatta velem, miért ne. Az eladó mondta, hogy bármi gondom van vele, még ha csak a teljesítménye miatt sem volna számomra megfelelő, vigyem vissza nyugodtan, ha szeretném kicserélik, vagy vissza adják a pénzt.
Nagyon megszerettem ezt a kis gépet, fájó szívvel válnék meg tőle, de hosszú távra akarok gépet (min. 3-4 év), és ha a hűtés nem stimmel már most, mi lesz később, ha ezek az alkatrészek ilyen nagy hőmérsékletek kell, hogy kibírjanak.
Jövök az eredményekkel hamarosan, és ha tudnátok véleményt írni, hogy mi tévő legyek, nagyon megköszönném!
Esetleg a nagyobb 7624-es, ugyanennyiért? Most az is akciós az aldiban, tán annak jobb a hűtése?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba Ár! HP Pavilion X2 - m3-6Y30 I 4GB I 128SSD I 12" WUXGA+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó iPad Pro 13 256GB WIFI + CELLULAR ~1.000.000 Ft újkori ár
- Samsung Galaxy TAB S6 LTE SM-T865 6GB/128GB 4G LTE
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 2-in-1 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12" FHD+ Touch I Cam I W10 I Garancia!
- iPad pro 11 M2 Celluar 128 GB + Apple Smart Folio
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD,1000W PSU/ akciós áron eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest