Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Az Android 16 már nem jön a Nothing Phone (1)-re
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
-
Mobilarena
Ebben az összefoglalóban megtaláljátok a leírást arról, hogy hogyan állítsátok össze magatoknak egy saját sorozat illetve filmes jukeboxot. Az eredmény ehhez hasonló lesz:
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabrielarky
tag
válasz
snemeth #2143 üzenetére
Nah, beállítások gyárira vissza a kütyüben. Felemeltem a memóriát a gyári 4MByte-ról 64Mbyte-ra. Sebesség lekorlátozva 500 KBYTE / sec-re. Új torrent, 20%-ot eléri (1 gigás .mkv) hirtelen eltűnik a torrent lista, "connection timed out" reconnectolni próbál de nem sikerül többet, csak ha kihúzom a Mede8erből az áramot és visszadugom.
Újraformázás nem lehetséges, örülök hogy végre rákerült a másfél terrányi cucc nem tudom már visszapakolni őket.
Csak nem tudom, hogy 3 hétig hogy működött minden gond és állítgatás nélkül, 10+ gigás fájlokkal is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest